Neler Yeni

Bu fanlardan hangisini almalıyım?

Samaeldrazi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,540
İsim
Alp
Steam
https://steamcommunity.com/id/alpdrazi/
Discord
Alp "drazi"#5123

Hangisi?

Bunlar Dışında sizin önerceğiniz bişey olursa bütçem 50 TL (2 tane alıcam yani 100tl)
Başka fan tavsiyesi alıyor musun bu seçeneklerden başka

TEŞKİLAT

80+ Silver
Bu site dolandırıcı hocam, lütfen böyle siteleri önermeyelim.
Kanka sizi tek tek mi veriyorlar anlamadım, ben siteyi önermedim konuyu açan arkadaş oranın ürününü alıntılamış ben de bu ürün diyerek öneride bulundum lütfen bu siteden al falan mı dedim benim mi haberim yok anlamadım vallahi.

#Burhan#

80+
Kanka sizi tek tek mi veriyorlar anlamadım, ben siteyi önermedim konuyu açan arkadaş oranın ürününü alıntılamış ben de bu ürün diyerek öneride bulundum lütfen bu siteden al falan mı dedim benim mi haberim yok anlamadım vallahi.
Tamam :)
Sende haklısın bilmiyormuşsun dolandırıcı olduklarını.

Mustifa

80+ Bronze
  • Muhteşem
Reaksiyonlar: -Yec

-Yec

80+ Bronze
Dikkatli bakmamışım hocam, kusura bakma. Dolandırıcı site gördüm mü kendimi tutamıyorum :)

-Yec

80+ Bronze

Hangisi?

Bunlar Dışında sizin önerceğiniz bişey olursa bütçem 50 TL (2 tane alıcam yani 100tl)
Yanlış kişiye yazmışım bari doğrusuna yazayım :) Hocam attığınız linkteki Boss Bilişim dolandırıcı, itibar etmeyin.

Top Bottom