Yardım Bu fanların aynısından varmıdır?

temudan geleseyeeee neyse yinede bakayım teşekürler
Max 1 haftaya elinde oluyor kalite güzel baktığın fanları 10na katlar bu bütçede alabileceğin en iyi fanlar. Dahada bir şey demiyorum

CFM farkına değer 300 tl CFMin yüksek olması havanın akışını direkt etkiler vantilatörde 1den 3e atmak gibi düşün
1 tane zurna dürüm yemeyip alayım o zaman :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Max 1 haftaya elinde oluyor kalite güzel baktığın fanları 10na katlar bu bütçede alabileceğin en iyi fanlar. Dahada bir şey demiyorum
eyvallah bro
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

TR depoda varsa 1 günde gelir yoksa çok uzun sürmez benim gamepad 15 günde falan gelmişti :D
tr deposunu nasıl bilcez bulamadım

Son düzenleme:
1752970995741.webp

@bysalihidriscan hangisi hocam tam link atarmısınız

Çok büyük markalar değilse üzerinde yazan CFM, statik basınç ve desibel verilerine çok takılmayın çoğu yazan verilerden uzak çıkıyor gerçek kullanımda :D

Çok büyük markalar değilse üzerinde yazan CFM, statik basınç ve desibel verilerine çok takılmayın çoğu yazan verilerden uzak çıkıyor gerçek kullanımda :D
sen hangisini önerirsin hocam ne alayım

sen hangisini önerirsin hocam ne alayım
Bunlar Lian Li klonu fanlar. Onun haricinde olanları görüntüsü için alacaksan alabilirsin ama çok bir sessizlik ve performans beklentin olmamalı.

Bunlar Lian Li klonu fanlar. Onun haricinde olanları görüntüsü için alacaksan alabilirsin ama çok bir sessizlik ve performans beklentin olmamalı.
bi sürü var temuda satan hangi isağlam ve düzgündür bilemedim
1752971554936.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,437
Üyeler
184,627
Son üye
moltisanti.
Geri