Yardım Bu fanların aynısından varmıdır?

Aerocool’un bi ara bu fanları normal fiyatlardan satıştaydı sanki hatırlıyorum. Bitfenix’in falan da böyle fanları var sanki. Zaten benzer kalitede markalar, muhtemelen fanlar da aynıdır ve senkronize çalışır. O markaya da bakabilirsin
bulamadım o markanın aynı fanını

bu kasayı aldım üste 3 tane daha fan almak istiyorum ama aynı tipinde argb fan almak istiyorum
bunları buldum ama daha fazla cfm değerine sahip varsa daha iyi olur.
bütçe 3 tanesine max 900 lira falan
Temudan frostwınd prism 4 pro alıyorsun 65cfm hava akışı var bu fanların aynı tasarımına sahip şuraya görsel bırakıyorum.

Ekler

• IMG_20250711_213657.webp
    IMG_20250711_213657.webp
    673.6 KB · Hit: 17
Temudan frostwınd prism 4 pro alıyorsun 65cfm hava akışı var bu fanların aynı tasarımına sahip şuraya görsel bırakıyorum.
Beyazı varsa tadından yenmez
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1752969651823.webp

Varmış

CFM farkına değer 300 tl CFMin yüksek olması havanın akışını direkt etkiler vantilatörde 1den 3e atmak gibi düşün

Sizde bir şeyi beğenin be. 65 cfm gerçekten veriyor 1600 rpme kadar çıkıyor zaten anakarta bağlayınca max 45 50 cfm çalışır.
Onun alacağı 38.5 cfm veriyor 45 50 yine iyi kasa içindekilerde zaten bu aralıkta o dert değil :D

Bilmiyorum ben temudan en son geçen sene alışveriş yaptım euro kısıtlamaları gelmeden gamepad aldım

Geri