Aralarında ne fark varG pro
markaAralarında ne fark var
Aralarındaki fark ne acabaAralarında g pro x iyi diye biliyorum
markaAralarındaki fark ne acaba
Knk inş ciddi değilsindirmarka
niye aynı markamıKnk inş ciddi değilsindir
Benzer İşler viper ultimate'in kablosuz da giriş gecikmesi birazcık daha az detay burda:Knk inş ciddi değilsindir
Hocam sizce hangisi almalıyim hemen lazım daBenzer İşler viper ultimate'in kablosuz da giriş gecikmesi birazcık daha az detay burda:
![]()
Razer Viper Ultimate vs Logitech G PRO X SUPERLIGHT Side-by-Side Mouse Comparison
The Logitech G PRO X SUPERLIGHT and the Razer Viper Ultimate are both amazing wireless gaming mice. If you're a fan of ultra-light mice, the Logitech is worth considering as it's among the lightest wireless mice we've ever tested. It also has a wider CPI range and is fully compatible with Mac...www.rtings.com
Tercih meselesi hocam yav yönlendirmek istemem.Hocam sizce hangisi almalıyim hemen lazım da
neye dayanarak söylüyorsun sensörü mü daha iyi? switchleri mi? hiçbiri değilG pro
ikisinide almayın hocam ikisindende daha iyi bir fare var alcaksanız bunu alın kendisi şuan abartısız finalmouse starlighttan sonra dünyanın en iyi faresiHocam sizce hangisi almalıyim hemen lazım da
ben söyleyim sensör olarak razer daha iyi, switch olarakta daha iyi. g pronun switchleri omron 20m aşırı çift tıklama yapan bir switch. malzeme kalitesi olarak eğer viper ultimate cyberpunk edition olsaydı razer derdim ama orjinalinin malzeme kalitesi g pro kadar değil malesef. ikiside claw için üretilmiş ben g pro alırdım özel bir sebebi yok tabi ninjutso katana varken ikisinide almam orası ayrıAralarındaki fark ne acaba