Sincan mareşal gimsa hocam da niye bu kadar merak ettinizHangi gimsa
Hocam saçım ince telli bununla çekip toz wax uygulasam olur mu?Bununla ince çekilir aga max 2 dk içinde bozulur saçın, bunların daha sık ve büyük olanları var onlardan al.
Ayrıca saçım kısa hocam annem ondan dolayı bunu aldım diyorBununla ince çekilir aga max 2 dk içinde bozulur saçın, bunların daha sık ve büyük olanları var onlardan al.
Yün topluyor bu tişörtten halıdan vs
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kanka şimdi baktım da çok garip bir şey kadınlar için değil mi o
Haha tamam, bende Etimesgut piyade gimsanın ordayım.Sincan mareşal gimsa hocam da niye bu kadar merak ettiniz
Hocam saçım ince telli bununla çekip toz wax uygulasam olur mu?
Ayrıca saçım kısa hocam annem ondan dolayı bunu aldım diyor
Alıntıyı görüntüle
Dene ama tam istediğin etkiyi vermeyebilir, saçın biraz daha büydüğü zaman o tarak sana eziyet gibi gelir taradığın zaman bildiğin Gırgır sapı o.Sincan mareşal gimsa hocam da niye bu kadar merak ettiniz
Hocam saçım ince telli bununla çekip toz wax uygulasam olur mu?
Ayrıca saçım kısa hocam annem ondan dolayı bunu aldım diyor
Alıntıyı görüntüle
Tamamdır hocam yakınmışızHaha tamam, bende Etimesgut piyade gimsanın ordayım.
Tamamdır hocam bi daha alırım o zaman teşekkürlerDene ama tam istediğin etkiyi vermeyebilir, saçın biraz daha büydüğü zaman o tarak sana eziyet gibi gelir taradığın zaman bildiğin Gırgır sapı o.
Sincana uğrarsam haber veririm.Tamamdır hocam yakınmışızadliyenin ordayım bende
Tamamdır hocam bi daha alırım o zaman teşekkürler
Tamamdır hocamSincana uğrarsam haber veririm.
saçın kadını erkeği mi olur kardeşim oda saç bu da saç alıcan tarıycan farklı bir işlevi yok yaniKanka şimdi baktım da çok garip bir şey kadınlar için değil mi o