Bu fiyat bandına bu soğutucu alınır mı?

Berat4123

80+
Reaksiyon skoru
38

arkadaşlar bütçem bu kadar sizce bu fiyata bu soğutucu alınır mı? yoksa başka alternatifler varmı kafamda şu sogutucuda var ama kararsız kaldım

assasin modellerini yetersiz kaldığını söyleyenler olmuştu. Phantom spirit modelinide tercih edebilirsin

işlemcin nedir?

arkadaşlar bütçem bu kadar sizce bu fiyata bu soğutucu alınır mı? yoksa başka alternatifler varmı kafamda şu sogutucuda var ama kararsız kaldım

bütçen buna elverişli ise al markasını iyice araştır testlerine fln bak demirleri fln güzel yada https://www.akakce.com/islemci-sogutucu/en-ucuz-fsp-nc3-120-mm-fiyati,974351127.html bunuda alabilirsin

Bu fiyat bandında ikisi de iyi performans verir Phantom Spirit e bütçe yetmiyor ise. Assassin Spirit 2 fanlı olmasına rağmen 4 borulu olduğu için Assassin King (5 borulu) daha iyi soğutur ama fan sesi daha yüksek deniyor.

işlemcin nedir?
r5 7600
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu fiyat bandında ikisi de iyi performans verir Phantom Spirit e bütçe yetmiyor ise. Assassin Spirit 2 fanlı olmasına rağmen 4 borulu olduğu için Assassin King (5 borulu) daha iyi soğutur ama fan sesi daha yüksek deniyor.
hocam ekran kartında coil whine var zaten onun sesi duyulmaz

r5 7600
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu işinizi görür.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,093
Üyeler
183,059
Son üye