Hocam kredi kartına taksitle alacağım. Nakitim olsa değerlendirirdik.Alınmaz, kendi 4070super 32 gb li sistemimi satıyorum 45 Bin tl sıfır. Trafik cezası yediğim için satıyorum ilgielnirseniz söyleyin sistem de h er eşy çok üst seviye ve parçalar çok kaliteli.
Bu fiyat bandında daha iyi bir sistem ve öneriniz nedir?Verilmez
Hocam kredi kartına taksitle alacağım. Nakitim olsa değerlendirirdik.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu fiyat bandında daha iyi bir sistem ve öneriniz nelırsın
taksitte olsa çok fazla, bu ayın bitmesini bekle bir kampanya gelir illaki. Bunu alacağıma 9060 xt 7500f yapardım veya 7500f 5060ti bakabilirsin. Tek tek toplamayı da dene.Hocam kredi kartına taksitle alacağım. Nakitim olsa değerlendirirdik.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu fiyat bandında daha iyi bir sistem ve öneriniz nedir?
Valla çok pahalı geldi bana bilmiyorum sana kalmış. Dediğim gibi vatanda 16.5e 9060xt bulunuyor. 7500f de 5-6 bin tl arasi. Kalanlarla beraber max 35e daha cok fps alirsin emin ol.Tek pahalıya geldi.hocam 2 ay sonra askere gideceğim . Geldikten sonra bu fiyatlara bulamam diye toplamak istiyorum.
Hazır sistemlere zaten % Konulduğu için bu fiyatlara zor bulunur birdaha gibime geliyor.
Akakceden 1tb ssd, b650, 2x16ram, 9060xt 16gb, r5 7500f le beraber 750w msi mag kasa 43 44e geldi. Her türlü daha çok verimli.Hocam aynen haziran da askerden geleceğim. Bir de trt %20 ek bandrol vergisi koyacakmış deniyor. Ülkenin durumu da belli zaten bu sistem en kötü 60.000tl olur gibime geliyor . Ver drr5 lere gelen zam belli ..