güzel monitör seçenek isterseniz bunada bakabilirsinizAoc 24g4xe Hepsiburada 150tl kuponum var bu fiyata daha iyisi yoksa artık alacağım umarım pişman olmam
Yaklaşık 500tl fiyat farki var sence hangisi daha iyigüzel monitör seçenek isterseniz bunada bakabilirsiniz
![]()
MSI G244F E2 23.8 inç 180Hz Gaming Monitör
Zaferinizi MSI G244F E2 espor oyuncu monitörüyle görselleştirin. 1920×1080, 180hz Yenileme hızı, 1 ms tepki süresi Rapid IPSwww.gaming.gen.tr
al artık şu monitörü ya lütfen 1 aydır konu açıyorsunAoc 24g4xe Hepsiburada 150tl kuponum var bu fiyata daha iyisi yoksa artık alacağım umarım pişman olmam
daha iyi hocam o. gösterdiğiniz kötü alınmaz. sorunu çok fazla aman aman.Yaklaşık 500tl fiyat farki var sence hangisi daha iyi
1 ay gibi geldi banada şu 4 gün bende sıkıldım ama paramin boşa gitmesinide istemiyorumal artık şu monitörü ya lütfen 1 aydır konu açıyorsun
İçinden dp kabosu çıkıyor mu almamiza gerek var midaha iyi hocam o. gösterdiğiniz kötü alınmaz. sorunu çok fazla aman aman.
benim size söylediğimi alın onda çıkıyor. Diğeri rezalet.1 ay gibi geldi banada şu 4 gün bende sıkıldım ama paramin boşa gitmesinide istemiyorum
Post automatically merged:
İçinden dp kabosu çıkıyor mu almamiza gerek var mi