Neler Yeni

🔥İndirim Bu fiyata Almayanı dövüyorlar X870E-E Gaming Wifi 22.358

Remi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,579
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih, Teknoloji, Müzik, Psikoloji, Felsefe
Instagram
@haris4era
Twitter
lrearis
Discord
aster4era
Çok güzel anakart ekstrem sistem kursam tercih edebilirdim de ekstrem sistem kuracak olsam kasanın kablo toplayıcısını dahi n11den almazdım. Birde resmi satıcı değil

JeaLeusy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Alper Coşkun Sertkaya
İnsanlar ne çabuk değişiyor konu sahibi tam 1 sene önce 6500 TL'lik Merrell botu kampanyada 2.500 TL aldık diye millette ne paralar var diye dert yanıyordu. Şimdi yarısından çoğu A serisi anakart kullanan foruma 22.300 TL'ye X anakart aldırmaya çalışıyor.

Fiyat fena değil X870 Hero modeline çıkamayacaklar için alınabilir bir fiyat.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,702
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Cevabın çok saçma. Global bazlı bakmak zorundasınız. RTX 4080 ve üstü, üst seviyedir. RTX 4070 orta seviyedir. RTX 4060 giriş seviyedir.
100 bin TL lik sistem normalde 4070 Ti veya 4070 Ti Super içeren bir sistem olmalıdır. Ama ekran kartını iyi tutmak için ülkemizde her şeyden kısılıyor. En kötü anakart en kötü PSU en kötü SSD en kötü kasa en kötü RAM (MHz Düşük CL yüksek) vb.
O yüzden hep derim Türkiye de yapılan toplanan ve satışı yapılan sistemlerin %90 ı dengesiz sistemdir. Sadece ekran kartı ve işlemci uyumuna bakılarak bir şeyler yapmaya çalışırken arka planda sistemin üst seviye ama drop giriyor yazmaya başlıyorsunuz ya da başka bir sorun dile getiriyorsunuz. Aslında sorun en başta senin sistemi dengesiz toplamanda.
RTX 4080 ile Ryzen 5 9600X li hazır sistem var. Yani böyle saçma bir sistemi satan değil alanda sorun vardır. Sırf 4080 olsun diye diğer her bileşen son derece kötü seçilmiş.
Bileşenler kötü seçildi diye cevabımın saçma olduğunu düşünüyorsan o senin sorunun

Musty?

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
280
İsim
Mustafa TURNA
100 de ben çektim

quistin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
780
İsim
Fırat divitci
Şimdi bir sorum var. Bunun x670e tomahawktan ne gibi elle tutulur farkı var?

pcbuilder

80+
Ryzen 9 serisi ile beraber çıkan yeni anakartların (chipsetlerin) PCI hatları inanılmaz kötü durumda. Bir sürü M2 desteklemesine bakmayın zira çoğu, USB4 çıkışları ile paylaşımlı çalışıyor. Hele ki X870 anakartları eğer birden fazla M2 ve USB4 ile beraber çalıştıracaksanız almayın derim.

MAH0A

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
581
İsim
Mahmut Taplamacıoğlu
Bileşenler kötü seçildi diye cevabımın saçma olduğunu düşünüyorsan o senin sorunun
Hayır, 100 bin TL için üst seviye cevabının saçma olduğunu düşünüyorum. Ama senin bunu bile anlamaman senin sorunun.

oktayxkaya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
989
İsim
Oktay
İlgilendiği Kategoriler
PC ve Telefon

JeaLeusy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Alper Coşkun Sertkaya
100K lık sistemlere bile bunu kullanmazlar. 200k ya kasa toplayan adamın forumda kaybedecek zamanı yoktur bu anakartı pas geçelim.
O iş öyle olmuyor hocam bir ürünü alırken pahalıya almamak sadece 20-30k sistem kullanan insanların tercihi değil. Sigaram vs extra abuk subuk masraflarım yok istediğim extrem seviye ürünleri alabilecek durumum var fakat forumlarda zaman geçirmenin uyguna ürün almanın zevki de başka :)

Hayırdır bu anakartı n11 den aynı satıcı üstünden 2 ayda 3 defa paylaştığınız görünüyor
İnsanlar ne kadar boş düşüncelerde yemin ediyorum anlamıyorum çekemiyor mu nisbet peşinde mi bilmiyorum ki benim amacım sadece yardımcı olmak insanlara bu anakartı almak isteyip indirim bekleyenler de var herkesin bütçesi hobisine isteğine göre

Top Bottom