Bu fiyata bu sistem Alınır mı?

Şu anda Vatan Bilgisayar'da efsane bir kampanya var aktif olur olmaz bana yazın.
Aktifim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

240 hz full hd oyunculuk için bu işlemci ile uygun değil
Peki 240 Hz 2k ekrana göre bana hangi işlemci iyi olur 5070le birlikte

240 hz full hd oyunculuk için bu işlemci ile uygun değil

Bunu almayı düşündüm yaninda

Aktifim

VTNOEM20 kodu ile 38.999 TL çabuk kap kaçırma. Monitör olarak FPS oyunları oynadığın için bunu alabilirsin:

VTNOEM20 kodu ile 38.999 TL çabuk kap kaçırma. Monitör olarak FPS oyunları oynadığın için bunu alabilirsin:
Adamsın hemen bakacağım indirim ne zamana kadar

Aktifim

Bunu almayı düşündüm yaninda
2k ise okey hocam 1080p için minimum ryzen 7 7700 falan olmalı

hocam bu sistemin kasası psusu anakartı iyi mi hemen alacağım

hocam bu sistemin kasası psusu anakartı iyi mi hemen alacağım
Anakart giriş seviye ama yeterli olur. Fazeon OEM üretici bir marka yani başka markalara ürün yaptırtıyor üzerine sadece kendi logosunu basıyor. Abdullah Hacıgül'e MSI, Thermaltake vb. markalara kasa yaptırtıyoruz demişler ve videolar göndermişler.

Anakart giriş seviye ama yeterli olur. Fazeon OEM üretici bir marka yani başka markalara ürün yaptırtıyor üzerine sadece kendi logosunu basıyor. Abdullah Hacıgül'e MSI, Thermaltake vb. markalara kasa yaptırtıyoruz demişler ve videolar göndermişler.

hocam kodu giriyorum ama indirim olmuyor bende mi bi sorun var acaba hemen alıcam ama fiyat düşmüyor 44te kalıyor

Geri