Konuyu 0 dan açıp 7000tl her şey dahil sistem diyerek sorarsan daha iyi yardımcı olacaklarını düşünüyorumbütçem max 7000₺ dir sizce almak ne kadar mantıklı?
yinede elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışayımbütçem max 7000₺ dir sizce almak ne kadar mantıklı?
attıgın sistemde ssd nin yanına hard disk olarak ne alabilirim?yinede elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışayım
ekran kartını 1660tiGame Garaj - Oyun Yeniden Başlıyor!
Özelleştirilebilir GameGaraj masaüstü ve dizüstü oyuncu bilgisayarları ile sadece size özel oyun deneyimi için en iyi donanımı seçme imkanı. Oyun ve iş ihtiyaçlarınıza göre mükemmel bir sistem oluşturmak hiç bu kadar kolay olmamıştı. Siparişlerinizi en geç 3 iş günü içerisinde kargoya teslim...www.gamegaraj.com
SSD'yi Pioneer yap
geri kalanla da indirimden bir monitör yakalarsan gerçekten iyi bir sistem
Kesin bilgi veremeyeceğim ne yazik ki ben de 7000 tl ile yeni sistem arayışındayım bu bütçe ile maksimum verim için hdd ye vereceğim 350-400 liradan vazgeçip başka donanımları arttırmaya çalışıyorum bu sebeple hdd ler hakkında pek bilgi sahibi değilim önerim hdd ye vereceğin 350-400 lira ile ana kartını b450 yapman olurattıgın sistemde ssd nin yanına hard disk olarak ne alabilirim?
O pc bana o fiyata gore pahali geldi istersen bide incehesaba bak bide b450 daha iyi olur bencebütçem max 7000₺ dir sizce almak ne kadar mantıklı?
Bence dedigim gibi incehesaba bak daa ucuza bulursan incehesaptan monitoru yukseltirsinbütçem max 7000₺ dir sizce almak ne kadar mantıklı?