BU FİYATA DAHA MANTIKLI MONİTÖR VAR MI

Kankam ben bunu kullanıyorum çok memnunum herhangi bir sıkıntısı yok gerçek 1ms testini de başarıyla geçti yani gtg 1 ms verdiğini de abdullah kanıtladı bkz. https://forum.donanimarsivi.com/konu/lenovo-legion-r25i-30-panel-testi.907784/
muadillerine kıyasla pivot özelliği büyük artı bence inanılmaz rahat oluyor sağa sola çevirebilmek artı olarak ileride daha iyi bir monitör aldığında dik olarak da kullanabilirsin bu fiyata eksik özelliği yok bence.

Samsung Odyssey G3 Ls27ag320nuxuf bu ürüne bakabilirsiniz. Arkadaşım da bugün aldı. Henüz teslim almadığı için ürün hakkında yorum yapamayacağım fakat Trendyolda peşin fiyatına 6 taksitle alınabiliyor veya n11 de 150tl nays iadesi ile 4400 gibi bir fiyata geliyor yanılmıyorsam. amazonda 500tl fark ile 12 taksit oluyordu.

Samsung Odyssey G3 Ls27ag320nuxuf bu ürüne bakabilirsiniz. Arkadaşım da bugün aldı. Henüz teslim almadığı için ürün hakkında yorum yapamayacağım fakat Trendyolda peşin fiyatına 6 taksitle alınabiliyor veya n11 de 150tl nays iadesi ile 4400 gibi bir fiyata geliyor yanılmıyorsam. amazonda 500tl fark ile 12 taksit oluyordu.
va panel bu bunu alma
ya benim atığımı MSİ al yada lenavoyu

Odyssey g3 kesinlikle tavsiye etmiyorum cok fazla ghosting var kronik sorunlu bir model bende siparis etmistim kargoya verilmeden iptal ettim

Odyssey g3 kesinlikle tavsiye etmiyorum cok fazla ghosting var kronik sorunlu bir model bende siparis etmistim kargoya verilmeden iptal ettim
27 inç olarak alabileceği, bu fiyat bandında 4k - 5k arası en iyi monitör hangisidir?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,163
Üyeler
183,955
Son üye
Enderbey_
Geri