FERRUM
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 2
Forza Horizon 4,AC tarzı oyunlar oynayacağım.Bu fiyata alınır mı,bağlantıda kopma falan olur mu?
2. Elde daha uyguna bulabilirsin. Eğer sıfır alayım kafam rahat olsun diyorsan alınır evet.Forza Horizon 4,AC tarzı oyunlar oynayacağım.Bu fiyata alınır mı,bağlantıda kopma falan olur mu?
Peki F310 mu yoksa bu mu?Birde monsterın bluetooth bir modeli vardı.Hepsine bütçem yetiyor sizce hangisi?2. Elde daha uyguna bulabilirsin. Eğer sıfır alayım kafam rahat olsun diyorsan alınır evet.
Bağlantı kopması nadirde olsa yaşanıyor ancak içinden çıkan uzatma kablosunu takınca hiç bağlantı kopması olmuyor.
F310 kablolu. Kablolu istersen f310 al. Kablosuz istersen f710 al. Eger bütçeni artırma gibi bir imkanın varsa da Xbox 9. Nesil kol alabilirsin.Peki F310 mu yoksa bu mu?Birde monsterın bluetooth bir modeli vardı.Hepsine bütçem yetiyor sizce hangisi?
monsterın bluetooth olanı için galiba pc de bluetooth özelliği yoksa onun için bi aparat alman gerekiyor emin değilimPeki F310 mu yoksa bu mu?Birde monsterın bluetooth bir modeli vardı.Hepsine bütçem yetiyor sizce hangisi?
Kablo bende çıkmadı neresine takılıyor ben 5 yıl önce almıştım2. Elde daha uyguna bulabilirsin. Eğer sıfır alayım kafam rahat olsun diyorsan alınır evet.
Bağlantı kopması nadirde olsa yaşanıyor ancak içinden çıkan uzatma kablosunu takınca hiç bağlantı kopması olmuyor.
Bluetooth lu modelde Bluetooth dongelı çıkmazAparatı kendi içinde var, ekstra almaya gerek yok.
harley abiye katılıyorumForza Horizon 4,AC tarzı oyunlar oynayacağım.Bu fiyata alınır mı,bağlantıda kopma falan olur mu?
+1F310 kablolu. Kablolu istersen f310 al. Kablosuz istersen f710 al. Eger bütçeni artırma gibi bir imkanın varsa da Xbox 9. Nesil kol alabilirsin.
Kablo şu. Dongle ı işaretli yere takıyorsun. Bağlantı kopması falan varsa bu kabloyu al. Satılıyordur belki 2. Elde falan.Kablo bende çıkmadı neresine takılıyor ben 5 yıl önce almıştım
Bir tane buldum mesela.Kablo bende çıkmadı neresine takılıyor ben 5 yıl önce almıştım
Kanka kopma sorununun yakınlık veya uzaklıkla alakası yok ya. Normalde ben test ettim Dongle li ya da donglesız 20 metre mesafeden bile çalışıyor kol. Ancak dongle ın dibinde dursan bile bazen rahatsız etmeyecek düzeyde 1-2 sn lik kopma oluyor.Bluetooth lu modelde Bluetooth dongelı çıkmaz
harley abiye katılıyorum
Alınır hatta 2.elde daha uyguna bulunabilir
Kopma sorunları dongle yakınsa olmaz o yüzden uzatmayı kullanabilirsin incelemem var bakabilirsin
+1
Evet bende tam anlamadımda çözümü o kablo gibi ya ben kabloyu taktıktan sonda birdaha o sorunu yaşamadım ama gta görevlerini daha uzatma kullanmadan 3-4kere yaptığımı hatırlıyom araba çarptığı içinKablo şu. Dongle ı işaretli yere takıyorsun. Bağlantı kopması falan varsa bu kabloyu al. Satılıyordur belki 2. Elde falan.
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bir tane buldum mesela.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kanka kopma sorununun yakınlık veya uzaklıkla alakası yok ya. Normalde ben test ettim Dongle li ya da donglesız 20 metre mesafeden bile çalışıyor kol. Ancak dongle ın dibinde dursan bile bazen rahatsız etmeyecek düzeyde 1-2 sn lik kopma oluyor.
Uzatma kablosu ise bu sorunu çözüyor. Bence uzatma kablosu daha uzaktan kullanmak için değil, kopma sorununu önlemek için.