Ya aslında beni de çok mest etmedi de 144 hz Monitor,K-K-M set felan O biraz kafamı karıştırdı görselde ki şekilde nasıl sence ? sadece 1 ay felan oyun felan oynayabilecem zaten o yüzden fiyatı aşağıda tutuyorumAlınmaz hocam ekran kartı yeterli bir ekran kartı değil. İşlemcide en az R5 5600 Olmalı.
o da çöp, rtx 3000 serisi kart alıcaksan direk rx 7700 -7600 arası kartlara bak dahha iyi dlss noktasında çok faark var 4 ile 3. serisi arasında.Ya aslında beni de çok mest etmedi de 144 hz Monitor,K-K-M set felan O biraz kafamı karıştırdı görselde ki şekilde nasıl sence ? sadece 1 ay felan oyun felan oynayabilecem zaten o yüzden fiyatı aşağıda tutuyorum
Kocaman bir KAZIK. Kim satıyorsa amma vicdansız heriflermiş 3060 koy bari , müşterinin bilgisizliğinden faydalanarak fırsatçılık yapıyorlar.
ya hocam dediğiniz sistemde baya iyi de,benim sisteme neden vasat dendiğini anlamadım 15.000 TL bandına böyle bir kasa yeterli değil mi ve dediğim gibi tamamen herşeyi içeriyor full takır monitor ve set le beraber geliyor beni asıl sisteme bağlayan da o oldu zatenBunu al özelleştirme yapma. Boşuna oyalanma piyasanın 3500 tl altında sistem, çok durmaz.
INTEL I5 12400F-RTX 4060 WHITE-H610M H V2-1TB M.2 SSD-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
INTEL I5 12400F-RTX 4060 WHITE-H610M H V2-1TB M.2 SSD-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Tam olarak bu yüzden vasat diyorlar knk. 3050'li sistem 12K'ya falan alınır max. 13K'lara satılan A750 bile tokatlıyor onu.ya hocam dediğiniz sistemde baya iyi de,benim sisteme neden vasat dendiğini anlamadım 15.000 TL bandına böyle bir kasa yeterli değil mi ve dediğim gibi tamamen herşeyi içeriyor full takır monitor ve set le beraber geliyor beni asıl sisteme bağlayan da o oldu zaten