ederSapphire Rx 550 4gb
İ3 4150
4+2 6 gb ram
Monitör kasa klavye mouse her şey dahil
3600 TL
Bende ekstradan 4x2 8gb ram var onu takicam beni 1440x900 da gta 5 valorant cs go forzada memnun eder mi??
Hocam 2023 itibariyle alınmaz diyorum buyuk ihtimal parcalar ikinci el veya yenilenmis falandır çabuk bozulur onermiyorum eger paraniz varsa 10 binlik sistemlere bakın çunku gta ve forzada memnun etmez valorant csgo 100 fps fln oynatir diye düşunuyorum
Sapphire Rx 550 4gb
İ3 4150
4+2 6 gb ram
Monitör kasa klavye mouse her şey dahil
3600 TL
Bende ekstradan 4x2 8gb ram var onu takicam beni 1440x900 da gta 5 valorant cs go forzada memnun eder mi??
Hocam 10 bin tlm olsa zaten 1660 li sistem alırdımHocam 2023 itibariyle alınmaz diyorum buyuk ihtimal parcalar ikinci el veya yenilenmis falandır çabuk bozulur onermiyorum eger paraniz varsa 10 binlik sistemlere bakın çunku gta ve forzada memnun etmez valorant csgo 100 fps fln oynatir diye düşunuyorum
Hocam 3600'den 10000 TL'ye geçmesini istiyorsunuz zor biraz o bütçesi olsaydı zaten ikinci el hazır bilgisayarlara bakmazdı bence
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam kasa,ssd ya da hdd var mı psu ne marka kaç watt monitör,klavye nasıl fotoğraf ya da link varsa atarsanız iyi olur
Monitör crea 1440x900 fazla iyi bise değil klavye mouse bilmiyorumHocam 3600'den 10000 TL'ye geçmesini istiyorsunuz zor biraz o bütçesi olsaydı zaten ikinci el hazır bilgisayarlara bakmazdı bence
Hocam kasa,ssd ya da hdd var mı psu ne marka kaç watt monitör,klavye nasıl fotoğraf ya da link varsa atarsanız iyi olur
Hocam biliyorum fakat 550 çok idare edemez arkadası hele bu oyunlar için istiyorsa 1 yıl içinde kasmaya baslar diye düşunuyorum ben 16 yıldir acerin laptopunu kullandim gt 420 m ekran karti ve 3gb ram var günümüz oyunlarını açmiyo masaustunde mavi ekran veriyo bu arkadaşda 1 2 yila bu sorunlari yasar cunku eski bir ekran kartiHocam 3600'den 10000 TL'ye geçmesini istiyorsunuz zor biraz o bütçesi olsaydı zaten ikinci el hazır bilgisayarlara bakmazdı bence
Bütçen yok ise çok iyi ama dediğim gibi çok uzun yıl götürmez allah kolaylık versin en iyi sistemi sana nasip etsin kardeşim 3600 tl ye bakarsak daha iyisini bulamazsin al direk bence iyi aksamlarHocam 10 bin tlm olsa zaten 1660 li sistem alırdım
Monitör crea 1440x900 fazla iyi bise değil klavye mouse bilmiyorum
Hocam 10 bin tlm olsa zaten 1660 li sistem alırdım
Monitör crea 1440x900 fazla iyi bise değil klavye mouse bilmiyorum
Hocam biliyorum fakat 550 çok idare edemez arkadası hele bu oyunlar için istiyorsa 1 yıl içinde kasmaya baslar diye düşunuyorum ben 16 yıldir acerin laptopunu kullandim gt 420 m ekran karti ve 3gb ram var günümüz oyunlarını açmiyo masaustunde mavi ekran veriyo bu arkadaşda 1 2 yila bu sorunlari yasar cunku eski bir ekran karti
Bütçen yok ise çok iyi ama dediğim gibi çok uzun yıl götürmez allah kolaylık versin en iyi sistemi sana nasip etsin kardeşim 3600 TL ye bakarsak daha iyisini bulamazsin al direk bence iyi aksamlar
Hocam benim laptop gt 420 bide i5 işlemci var valorant açmiyor ve klavyesinin çoğu bozuldu değiştircem zatenHocam bütçenize göre iyi bir sistem ama yine parçaların ne olduğunu belirtmemiş onları öğrenebilirseniz iyi olur genel olarak kötü bir sistem değil bir benzer sistemim vardı gta 5 yüksek-orta ayarlarda 60 fps oynuyordum cs,valorant gibi işlemci bazlı oyunlarda ise 100 ile 150 fps arası dolaşıyordu bu sistemden iyi bir performans beklemeyin ekran kartın ve işlemcinin verebildiği performans belli zaten ona göre beklentilerini karşılayın
Hocam bende benzer sistemi 4 yıl boyunca kullandım, sistemin performansı belli zaten, beklentilerini ona göre ayarlasın yeni nesil oyunları oynayamaz zaten. sistem iyi kullanılmışsa 10 yıl bile dayanır hocam, masaüstü bilgisayarlar kolay kolay bozulmaz.
Hocam ekran kartı Furmark ta 1920x1080 çözünürlük te 20 dk sonunda 65 derece sabit kalıyormuşHocam bütçenize göre iyi bir sistem ama yine parçaların ne olduğunu belirtmemiş onları öğrenebilirseniz iyi olur genel olarak kötü bir sistem değil bir benzer sistemim vardı gta 5 yüksek-orta ayarlarda 60 fps oynuyordum cs,valorant gibi işlemci bazlı oyunlarda ise 100 ile 150 fps arası dolaşıyordu bu sistemden iyi bir performans beklemeyin ekran kartın ve işlemcinin verebildiği performans belli zaten ona göre beklentilerini karşılayın
Hocam bende benzer sistemi 4 yıl boyunca kullandım, sistemin performansı belli zaten, beklentilerini ona göre ayarlasın yeni nesil oyunları oynayamaz zaten. sistem iyi kullanılmışsa 10 yıl bile dayanır hocam, masaüstü bilgisayarlar kolay kolay bozulmaz.
Hocam laptop zaten masaüstü kadar performans vermez ve gt 420 zaten valorant ı açmaz acsa bile düşük çözünürlük 30 fpsHocam benim laptop gt 420 bide i5 işlemci var valorant açmiyor ve klavyesinin çoğu bozuldu değiştircem zaten
Hocam benim laptop gt 420 bide i5 işlemci var valorant açmiyor ve klavyesinin çoğu bozuldu değiştircem zaten
Hocam ekran kartı Furmark ta 1920x1080 çözünürlük te 20 dk sonunda 65 derece sabit kalıyormuş
Hocam laptop zaten masaüstü kadar performans vermez ve gt 420 zaten valorant ı açmaz acsa bile düşük çözünürlük 30 fps
Reis adam pc'ye 3-4k para verip 100fps almayı düşünmüyordur zaten.Hocam 2023 itibariyle alınmaz diyorum buyuk ihtimal parcalar ikinci el veya yenilenmis falandır çabuk bozulur onermiyorum eger paraniz varsa 10 binlik sistemlere bakın çunku gta ve forzada memnun etmez valorant csgo 100 fps fln oynatir diye düşunuyorum
Evet 45 60 kafi benim için bir oyundaReis adam pc'ye 3-4k para verip 100fps almayı düşünmüyordur zaten.
Oyunu oynatabilsin yeter diyodur
Yani tabi orası öylede rx550 4gb kronik sorunlu filan diyorlar kafamda takılıyorLeptop ile bilgisayar kıyaslanamaz hocam ikiside her ne kadar aynı işlevi görse'de dayanırlılık anlamında masaüstü daha iyi
Hocam ürünü siz alacaksınız beğendiyseniz testlerini yapın kontrollerini yapın sonra satın alın
Her oyunda 45-60 vermez ama çoğunlukla oynatırEvet 45 60 kafi benim için bir oyunda
Yani tabi orası öylede rx550 4gb kronik sorunlu filan diyorlar kafamda takılıyor