Neler Yeni

Bu Fiyat'a ya da biraz üstüne koyup daha iyisini alabilir miyim?

Rochroa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Enes Çelik
Bütçe
6000
1697902292046.png

Bu sıralar forumda çok muhabbeti döndüğü için bu monitörü almayı düşünüyordum fakat Ölü Piksel olaylarından dolayı çekincelerim var düşünüyorum da bu fiyata ya da 6000TL ye kadar bu monitörden daha iyisini alabilir miyim? IPS panel 144 HZ üstü kullanım amacım genel olarak Oyunlar ve Dizi, Film, Video izlemek, şimdiden herkese önerileri için Teşekkürler.

Asım Atlıhan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
308
İsim
Asım
Alıntıyı görüntüle
Bu sıralar forumda çok muhabbeti döndüğü için bu monitörü almayı düşünüyordum fakat Ölü Piksel olaylarından dolayı çekincelerim var düşünüyorum da bu fiyata ya da 6000TL ye kadar bu monitörden daha iyisini alabilir miyim? IPS panel 144 HZ üstü kullanım amacım genel olarak Oyunlar ve Dizi, Film, Video izlemek, şimdiden herkese önerileri için Teşekkürler.
Monitörler hakkında pek bir bilgim yok ama bu fiyat bandında alınabilecek bir diğer monitör bu bence:

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,330
İsim
uwu
Alıntıyı görüntüle

EdoX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Sadece Önemsiz Biri
Monitörler hakkında pek bir bilgim yok ama bu fiyat bandında alınabilecek bir diğer monitör bu bence:

hocam bu monitör çok yanlış bir seçim olur bu monitör çoğu kişi tarafından önerilmemektedir ghosting falan çok fazla diyorlar bu monitör için.

Asım Atlıhan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
308
İsim
Asım
hocam bu monitör çok yanlış bir seçim olur bu monitör çoğu kişi tarafından önerilmemektedir ghosting falan çok fazla diyorlar bu monitör için.
Bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim.

Rochroa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Enes Çelik
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,330
İsim
uwu
hocam bence fiyat bandı olarak diğer 280hz monitörlere göre ucuz deil mi ve gamebooster markası fazla önerilen bir marka değil sorun yaşamaz mıyım sizce?
aynı panel asus rog serisinde 270 hz olarak kullanıyor oda 10+k fln misal bnde excalibur 200hz var aynı ürünü başka marka 165hz e düşürüp %30/40 daha ucuza veriyor

Xeracula

80+ Bronze
bu fiyata daha iyisi yok eğer bütçeyi 7k üstüne taşırsan 1080 almak enayiliğe giriyor zaten

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,330
İsim
uwu
almam durumunda pişman etmez diyorsunuz yani
etmez ama yaz öncesinde/seçim zamanı fiyatı 4.250 civarı bişidi
Mesaj otomatik birleştirildi:

fps oyunlarında pro değilseniz konu başında attığınız moniti alırdım bn kalanıyla cs de yatırım yapardım

Rochroa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Enes Çelik
bu fiyata daha iyisi yok eğer bütçeyi 7k üstüne taşırsan 1080 almak enayiliğe giriyor zaten
ölü piksel çıkması durumunda Itopya ile ilgili sıkıntı yaşar mıyım sizce hocam ve arkadaşın önerdiği 280 HZ monitör almaya değer mi

Xeracula

80+ Bronze
ölü piksel çıkması durumunda Itopya ile ilgili sıkıntı yaşar mıyım sizce hocam ve arkadaşın önerdiği 280 HZ monitör almaya değer mi
iade ile alakalı bilgim yok ama arkadaşın attığı gayet iyi bir monitör eğer bütçeyi daha fazla yükseltemeyecek ve fps oyunlarına ilgin yüksekse al geç

Rochroa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Enes Çelik
iade ile alakalı bilgim yok ama arkadaşın attığı gayet iyi bir monitör eğer bütçeyi daha fazla yükseltemeyecek ve fps oyunlarına ilgin yüksekse al geç
açıkçası ben oyunları zevkine göre oynuyorum fazla kasan biri değilim canım sıkıldığında girerim oyunumu oynar çıkarım kafasındayım fakat şuan ki monitörüm o kadar kötü ki (Samsung 793DF) ve uzun zamandır kullanmak zorunda kaldım. o yüzden değiştirmek istiyorum Gigabyte ı almak istiyorum fakat önyargı oluşturdu forum yorumları ölü piksel yorumları bende danışmak istedim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,736
Üyeler
162,053
Son üye
u46X
Top Bottom