Neler Yeni

Bu Fiyat'a ya da biraz üstüne koyup daha iyisini alabilir miyim?

_AhmeT_-

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
515
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Pc İle Alakalı her şey Ve Yazılım
aynı panel asus rog serisinde 270 hz olarak kullanıyor oda 10+k fln misal bnde excalibur 200hz var aynı ürünü başka marka 165hz e düşürüp %30/40 daha ucuza veriyor
xg249cm modelinden mi bahsediyon
Mesaj otomatik birleştirildi:

AOC'la ilgili kötü yorum duymadım çok eski monitörü var bende ondan bile memnunum bozulmadı halen gigabyte monitör konusunda yeni geldi galiba onuda hiç duymadım ama iyi olduğuna eminim eğer bu bütcede 1MS GTG olan yoksa al gitsin gigabyte. ( AOC'da olabilir ama iade konusunda nasılar bilmiyorum. )
va panelde ghosting durum daha fazladır

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye
xg249cm modelinden mi bahsediyon
Mesaj otomatik birleştirildi:

va panelde ghosting durum daha fazladır
VA Panel hangisi AOC IPS değil mi öyle yazıyordu resimde VA panel zaten alınmaz

_AhmeT_-

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
515
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Pc İle Alakalı her şey Ve Yazılım
VA Panel hangisi AOC IPS değil mi öyle yazıyordu resimde VA panel zaten alınmaz
vga yazıyomuş aga pardon 13 saattir bilgisayardan kalkmadım yanlış okumuşum

Rochroa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Enes Çelik

JANEH

80+ Bronze

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,330
İsim
uwu
hacı :

a gt2 Intel sistem(12100f and asus dual rx 6600)/w11Pro redmi 10 6+2 128gb​

Bir süre aktif olamayacağım... kafam allak bullak
şunlar nasıl ayzılıyor bende yazacam
ismine tıkla sonra hakkında ya tıkla ordan değiştir

Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Ömer Genç
Alıntıyı görüntüle
Bu sıralar forumda çok muhabbeti döndüğü için bu monitörü almayı düşünüyordum fakat Ölü Piksel olaylarından dolayı çekincelerim var düşünüyorum da bu fiyata ya da 6000TL ye kadar bu monitörden daha iyisini alabilir miyim? IPS panel 144 HZ üstü kullanım amacım genel olarak Oyunlar ve Dizi, Film, Video izlemek, şimdiden herkese önerileri için Teşekkürler.
Hocam ben Casper excaliburun M.E238FHD-G curved modelini kullanıyorum. 200 hz ve 1 ms. 1 dp port 1 hdmı port var. Hatta ben çok beğendiğim için 2 ay sonra 2.yi de aldım. Şu an 7-8 aydır kullanıyorum. Çok memnunum. Fiyatı da daha uygun. İyi bir yerden alim dersen mediamarkt ta 4500 TL'ye var. Ama istersen trendyolda 4000tl şuanda. Ben kaçırma al derim. Monitör hakkında soracağın bir şey olursa buradan sorabilirsin.

ISwistly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Ömer Karademir
Monitörler hakkında pek bir bilgim yok ama bu fiyat bandında alınabilecek bir diğer monitör bu bence:

Yarına bozulma garantili

slmslmslm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
845
İsim
slm

kedimiav

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
kedimiav
Alıntıyı görüntüle
Bu sıralar forumda çok muhabbeti döndüğü için bu monitörü almayı düşünüyordum fakat Ölü Piksel olaylarından dolayı çekincelerim var düşünüyorum da bu fiyata ya da 6000TL ye kadar bu monitörden daha iyisini alabilir miyim? IPS panel 144 HZ üstü kullanım amacım genel olarak Oyunlar ve Dizi, Film, Video izlemek, şimdiden herkese önerileri için Teşekkürler.
ben son 1 aydır bu monitörü kullanıyorum. Hiç pişman etmedi ghosting durumuda gözlediğimi söyleyemem renklerde tatmin etti yeterince.

SAMSUNG 27" LS27AG320NUXUF 1Ms 165Hz HDMI DP FreeSync VA GAMING MONITOR bunu vatandan almistim.​

Rochroa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Enes Çelik
Hocam ben Casper excaliburun M.E238FHD-G curved modelini kullanıyorum. 200 hz ve 1 ms. 1 dp port 1 hdmı port var. Hatta ben çok beğendiğim için 2 ay sonra 2.yi de aldım. Şu an 7-8 aydır kullanıyorum. Çok memnunum. Fiyatı da daha uygun. İyi bir yerden alim dersen mediamarkt ta 4500 TL'ye var. Ama istersen trendyolda 4000tl şuanda. Ben kaçırma al derim. Monitör hakkında soracağın bir şey olursa buradan sorabilirsin.
https://www.itopya.com/aoc-24-24g2s...fhd-ips-gaming-monitor_u22624#bTableUrunDetay hocam muhtemelen bunu alacam ne düşünüyorsunuz

Top Bottom