Neler Yeni

Bu Fiyat'a ya da biraz üstüne koyup daha iyisini alabilir miyim?

Xeracula

80+ Bronze
açıkçası ben oyunları zevkine göre oynuyorum fazla kasan biri değilim canım sıkıldığında girerim oyunumu oynar çıkarım kafasındayım fakat şuan ki monitörüm o kadar kötü ki (Samsung 793DF) ve uzun zamandır kullanmak zorunda kaldım. o yüzden değiştirmek istiyorum Gigabyte ı almak istiyorum fakat önyargı oluşturdu forum yorumları ölü piksel yorumları bende danışmak istedim
2 gün önce arkadaşım aldı hiçbir sıkıntısı yok eğer oyunları dediğin gibi kasarak oynamıyorsan gigabyte al geç çünkü 280hz sana yaramaz

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye
Alıntıyı görüntüle
Bu sıralar forumda çok muhabbeti döndüğü için bu monitörü almayı düşünüyordum fakat Ölü Piksel olaylarından dolayı çekincelerim var düşünüyorum da bu fiyata ya da 6000TL ye kadar bu monitörden daha iyisini alabilir miyim? IPS panel 144 HZ üstü kullanım amacım genel olarak Oyunlar ve Dizi, Film, Video izlemek, şimdiden herkese önerileri için Teşekkürler.
Sana fazlasıyla yeticektir fazla bütce vermeye gerek var mı ki ölü piksel çıkarsada iade edersin.

Rochroa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Enes Çelik
Sana fazlasıyla yeticektir fazla bütce vermeye gerek var mı ki ölü piksel çıkarsada iade edersin.
Itopya için ölü piksel iadelerinde sıkıntı çıkarıyor diyorlar ne diyorsunuz hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

2 gün önce arkadaşım aldı hiçbir sıkıntısı yok eğer oyunları dediğin gibi kasarak oynamıyorsan gigabyte al geç çünkü 280hz sana yaramaz
benimde düşüncem bu yönde bir yandan gözüm kaldı monitörde fakat bi yandan ise ölü piksel mevzusunda kararsız kaldım

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
Itopya için ölü piksel iadelerinde sıkıntı çıkarıyor diyorlar ne diyorsunuz hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

benimde düşüncem bu yönde bir yandan gözüm kaldı monitörde fakat bi yandan ise ölü piksel mevzusunda kararsız kaldım
Her yer gibidir oda daha iyisini bulamazsın herhalde ölü piksel iade alma konusunda

Rochroa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Enes Çelik
Her yer gibidir oda daha iyisini bulamazsın herhalde ölü piksel iade alma konusunda
1697906318987.png

Bi arkadaş bunu önerdi ne diyorsunuz hocam.

Rochroa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Enes Çelik
Güzel AOC iyidir.
ikisinden birini almak durumunda kalsanız hangisini tercih edersiniz hocam aoc hakkında bildiğiniz olumlu olumsuz düşünce var mıdır yoksa gigabyte ı mi tercih etmeliyim

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
ikisinden birini almak durumunda kalsanız hangisini tercih edersiniz hocam aoc hakkında bildiğiniz olumlu olumsuz düşünce var mıdır yoksa gigabyte ı mi tercih etmeliyim
AOC'la ilgili kötü yorum duymadım çok eski monitörü var bende ondan bile memnunum bozulmadı halen gigabyte monitör konusunda yeni geldi galiba onuda hiç duymadım ama iyi olduğuna eminim eğer bu bütcede 1MS GTG olan yoksa al gitsin gigabyte. ( AOC'da olabilir ama iade konusunda nasılar bilmiyorum. )

Rochroa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Enes Çelik
AOC'la ilgili kötü yorum duymadım çok eski monitörü var bende ondan bile memnunum bozulmadı halen gigabyte monitör konusunda yeni geldi galiba onuda hiç duymadım ama iyi olduğuna eminim eğer bu bütcede 1MS GTG olan yoksa al gitsin gigabyte. ( AOC'da olabilir ama iade konusunda nasılar bilmiyorum. )
gtg mevzusunu bilmiyorum hocam da öneriniz GigaByte mıdır ona göre şimdi siparişini verebilirim fiyat olarak bütçeme uygun 2 monitörde.

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
gtg mevzusunu bilmiyorum hocam da öneriniz GigaByte mıdır ona göre şimdi siparişini verebilirim fiyat olarak bütçeme uygun 2 monitörde.
İkiside aynı zaten neredeyse galiba ama sanırım AOC'da pivot özeliği var yukarı aşağı gigabyte de varmı bilmiyorum.

MeMoFnB

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Mehmet
İki hafta önce 5250 tl ye hp omen 780f9e9 monitör aldım ölü piksel, ghosting ve ışık sızması sorunu çıkmadı. Şimdilik monitörden gayet memnunum. 27 inc te piksel sayarsın felan diyorlardı ama öyle bir sorun da yaşamadım.

ApRâ

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Ölü piksel olayına bir çözüm bulamazsın. Çoğu firmada da bu durum nromal karşılanır. Sayısına göre.

Attığınız ilk ürün alınabilir. 2. el düşünürseniz elimde bu var.

Top Bottom