Neler Yeni

Yardım Bu fiyatı vermeye değer mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Ronaldo
Msi G274QPF QD modeli ile Msi G274QPF modeli arasında ortalama 2700-3000 TL fiyat farkı var. Sanırım her şeyleri aynı ama tek varkı birinde qd olması. Sizce 3000 tl daha verip qd modelini almaya değer mi? Sadece oyun amaçlı kullanılacaktır.

Clyde

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
602
İsim
Yiğit Özdemir
İlgilendiği Kategoriler
Telefon. Bilgisayar. Monitör. Kulaklık.
Msi G274QPF QD modeli ile Msi G274QPF modeli arasında ortalama 2700-3000 TL fiyat farkı var. Sanırım her şeyleri aynı ama tek varkı birinde qd olması. Sizce 3000 TL daha verip qd modelini almaya değer mi? Sadece oyun amaçlı kullanılacaktır.
Quantum Dot teknolojinde ki ledler daha iyi oluyor. Bir nevi QLED diyebiliriz. Renkler siyahlar daha iyi oluyor. Kullanmadığım için bir şey diyemeyeceğim daha önce ben de bakmıştım. Görüntü kalitesi renk doygunluğu olarak QD modeli daha iyi. Local Dimming var mı bu monitörde acaba?

Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Ronaldo
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Quantum Dot teknolojinde ki ledler daha iyi oluyor. Bir nevi QLED diyebiliriz. Renkler siyahlar daha iyi oluyor. Kullanmadığım için bir şey diyemeyeceğim daha önce ben de bakmıştım. Görüntü kalitesi renk doygunluğu olarak QD modeli daha iyi. Local Dimming var mı bu monitörde acaba?
Bilgim yok hocam. Ne desem yanlış olur.

Clyde

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
602
İsim
Yiğit Özdemir
İlgilendiği Kategoriler

Clyde

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
602
İsim
Yiğit Özdemir
İlgilendiği Kategoriler
Hocam bu da 1 ms gtg sanırım. Çok iyi duruyor ama maalesef youtubede Türkçe videosu olmaması biraz sıkıntı gibi.
Bu model miydi tam hatırlamıyorum 2 kişi aldı buradan. Yarın bir bakayım aynı modelse onlarla konuşursun bir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,646
Üyeler
164,538
Son üye
sıraçGüler
Top Bottom