federalper
80+ Silver
olur,normal hayatta ne giyosan ona göre seçBir şey sorucam ben 1.60 falanım. Sence bana xs olur mu?
olur,normal hayatta ne giyosan ona göre seçBir şey sorucam ben 1.60 falanım. Sence bana xs olur mu?
forma hod zaten arkada da Rip var valorant takımının forması sanırım cunku cs takımının forması bu degıl ama forma guzelSangal esports 2020 formaları ön siparişe çıkmış. Almayı düşünüyorum sizce nasıl?
Alıntıyı görüntüle
Hala karar veremedim. 100 TL değer mi bilemedim.Şuanda çok sabırsız şekilde kargomu bekliyorum.
ValorantNeyin E sporunda o zaman ?
Gayet güzel.Sangal esports 2020 formaları ön siparişe çıkmış. Almayı düşünüyorum sizce nasıl?
Alıntıyı görüntüle
100tl yen35 lik vodka var ama sen bilirsinHala karar veremedim. 100 TL değer mi bilemedim.
13 yaşındayım vodka ne? Ne dirsın oglim?100tl yen35 lik vodka var ama sen bilirsin
Doğru forma al13 yaşındayım vodka ne? Ne dirsın oglim?
Değer değer.Hala karar veremedim. 100 TL değer mi bilemedim.
istediğin ismi veya nicki yapsbilirsin.Bende alicam aksama dogru arkasında isim nick fln var mi ? Kendi ismimiz oluyor sanırsam
Isim yazma kısmına yazıyoruz galibaDeğer değer.
Mesaj otomatik birleştirildi:
istediğin ismi veya nicki yapsbilirsin.
Lanet olsun dünde bu takımı şalgam diye okudum bugünde canım şlagamda çekmiyor anlamiyorum kiSangal esports 2020 formaları ön siparişe çıkmış. Almayı düşünüyorum sizce nasıl?
Alıntıyı görüntüle