Sen içinde ne yaşıyorsun ?
adamlar bizim özgürlükçü kişiliğimize kilit vurmaya çalışıyor sen ne diyorsun ya empertralisyon bunlar hile önerisi istedik adam mı vurdukSen içinde ne yaşıyorsun ?
Forumda korsan yasak kurallar basitYardım - Valorant hakkında bir sorum var
Arkadaşlar bazen çok tilt oluyorum rakibe saçma sapan vuruşlar ata elemanlar geliyor bariz hileler geliyor daha geçen banlattım 2 el sonra yedi birde insanla dalga geçıyorlar saki hile oldukları belli değil gibi ama hakkını yemeyeyim hiç belli etmiyolar bende hile açmak istiyorum o yüzden en...forum.donanimarsivi.com
heh yaşa be benim tarafımda olan birisi sonunda birlikte ayaklanalım dava arkadaşımYardım - Valorant hakkında bir sorum var
Arkadaşlar bazen çok tilt oluyorum rakibe saçma sapan vuruşlar ata elemanlar geliyor bariz hileler geliyor daha geçen banlattım 2 el sonra yedi birde insanla dalga geçıyorlar saki hile oldukları belli değil gibi ama hakkını yemeyeyim hiç belli etmiyolar bende hile açmak istiyorum o yüzden en...forum.donanimarsivi.com
tamam moderatörler çıkarsın biz kullanalım zor mu o kadar yazılımcı var yaForumda korsan yasak kurallar basit
adamlar bizim özgürlükçü kişiliğimize kilit vurmaya çalışıyor sen ne diyorsun ya empertralisyon bunlar hile önerisi istedik adam mı vurduk
Yok teşekkürler ben kuralları daha mantıklı buluyorum. Hile yapmak hoş bir şey değilken teknoloji forumunda önerisini istemene izin verilmesi sence normal mi?@B1L0 GEL DESTEK ol bu yöneticileri devirelim kardeşim nerde özgürlük