Kardesim hakaret etmedim klasik yani narutoyu nasil daha kaliteli yaparim diye düşünmek mantiksizEvet. Rapor.
Tamamdır kusura bakma sadece fotograftakini görünce kendimi tutamadimBilmiyorsan yazma amacın ne ? kalite/ çözünürlüğün artırıldığını biliyorum nereden olduğunu hatırlamıyorum @Wedi
şu anki çözünürlüğünden hangi çözünürlüğe yapmak istiyorsun? ben biraz yapıyım beğenirsen kullanırsınAlıntıyı görüntüle bu fotoğrafın kalitesini nasıl artırırım ?
Önemli değil sen kusura bakma .Tamamdır kusura bakma sadece fotograftakini görünce kendimi tutamadim
Daha kalitesi yüksek bir şekilde kullanmak istiyorum şuan ki çözünürlüğünü bilemiyorum ne kadar kaliteli olursa o kadar iyi olur sana zahmetşu anki çözünürlüğünden hangi çözünürlüğe yapmak istiyorsun? ben biraz yapıyım beğenirsen kullanırsın
çözünürlük arttırırsan fotoğraf kalitesi düşük ise bulanıklaşacaktır. yine de deneyebilirsin.https://www.unitconverters.net/typography/pixel-x-to-pixel-y.htmBilmiyorsan yazma amacın ne ? kalite/ çözünürlüğün artırıldığını biliyorum nereden olduğunu hatırlamıyorum @Wedi
Yanlis anlasilabilecek bir sey dedigim icin benim hatamÖnemli değil sen kusura bakma .
tmm bi deniyim olursa atarımÖnemli değil sen kusura bakma .
Mesaj otomatik birleştirildi:
Daha kalitesi yüksek bir şekilde kullanmak istiyorum şuan ki çözünürlüğünü bilemiyorum ne kadar kaliteli olursa o kadar iyi olur sana zahmet