Newkan
80+ Bronze
Mümkün değil yine 30 fps alman.Ram tek slot 1660 ti ekran kartın da bu problem yoktu ama şuan 6500 xt ve 6600 de sıkıntılo anakart yuzunden mi acaba
Mümkün değil yine 30 fps alman.Ram tek slot 1660 ti ekran kartın da bu problem yoktu ama şuan 6500 xt ve 6600 de sıkıntılo anakart yuzunden mi acaba
Hepsine baktım Yarın ekran kartını başka bir pc de deneyeceğim bakalım ya ekran kartı ya da benim parçalar sıkıntılıHiç normal değil kendi sistemim de ben o fps alırım büyük ihtimal vysnc falan kare hızı kapalı mı genellikle o sınır koyuyor benimde başıma gelmişti kapatınca düzelmişti.
Anakart bu durum olaylar yaratabilir miO zamn anakart hocam
1660ti varsa şuan sizede bide onla deneyinRam tek slot 1660 ti ekran kartın da bu problem yoktu ama şuan 6500 xt ve 6600 de sıkıntılo anakart yuzunden mi acaba
Parça uyuşmamasiyla olabilir ama uyumlu almışsınızdır diye düşünüyorumHepsine baktım Yarın ekran kartını başka bir pc de deneyeceğim bakalım ya ekran kartı ya da benim parçalar sıkıntılı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Anakart bu durum olaylar yaratabilir mi
Onu yapmıştır diye yazmadımDriverların güncel mi? Bi insan kulu yazmamis he
Ben direk eski kasaya taktım ekran kartını pc 3.0 anakart ekran kartı 4.0 pc expressParça uyuşmamasiyla olabilir ama uyumlu almışsınızdır diye düşünüyorum
İnternet de olan videolar da gayet düzgün gözüküyoroyunda optimizasyon sorunu olabilir mi ?
Ryzen 5 3600 nasıl yetersiz hocam bilmediğimden soruyorumİşlemcin yetersiz kalıyor ram de tek kanal gayet normal değerler alıyorsun.
Nasıl hocam internette ki videolarda da yetmemesi gerekmiyor muİşlemcin yetersiz kalıyor ram de tek kanal gayet normal değerler alıyorsun.
Ekran kartı evet diğerlerine bakmadımDriverların güncel mi? Bi insan evladi yazmamis he
Nasıl hocam internette ki videolarda da yetmemesi gerekmiyor mu
Başka oyunlarda bu sistem sıkıntı yapmaz ama Warzone`da ya da Warzone gibi optimizasyon özürlüsü oyunlarda normal çünkü oyunun optimizasyonu acayip sıkıntılı.Ryzen 5 3600 nasıl yetersiz hocam bilmediğimden soruyorum