Neler Yeni

Bu Fps Değerleri Gerçek Olamaz !!!

Ahmet South

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
255
İsim
Ahmet Güney
Başka oyunlarda bu sistem sıkıntı yapmaz ama Warzone`da ya da Warzone gibi optimizasyon özürlüsü oyunlarda normal çünkü oyunun optimizasyonu acayip sıkıntılı.
Valorantda da çıldırıyorum bu optimizasyonlar yüzünden

SadeceSeyf

80+ Gold
Başka oyunlarda bu sistem sıkıntı yapmaz ama Warzone`da ya da Warzone gibi optimizasyon özürlüsü oyunlarda normal çünkü oyunun optimizasyonu acayip sıkıntılı.
Hocam bunlarin olmasi için benim bu ekrsb kartı ile 120 fps görmem lazim. Lakin 50 ti görmüyor görse bile salisilek kafayı yicem

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,302
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
DDU ile hem NVİDİA hem AMD sürücülerini kaldırıp en son sürüm AMD sürücüsünü kurup tekrar deneyin.

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,230
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Hocam bunlarin olmasi için benim bu ekrsb kartı ile 120 fps görmem lazim. Lakin 50 ti görmüyor görse bile salisilek kafayı yicem
Bu sistem şuanki hali ile 120 warzone`da göremez. Ekran kartı güzel ama hem işlemci hem de ram de sıkıntı var. Ram en azından çift kanal olsa 2*8 3600Mhz gibi o zaman Fps daha yukarı çıkardı ama yine 120 olması için 5600x lazım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Valorantda da çıldırıyorum bu optimizasyonlar yüzünden
Valorant oyununu hiç test etmediğim için bilmiyorum ama oyundan şikayet eden çok. Optimizasyon sıkıntısı gerçekten gıcık ve sinir edici.

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,230
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Gene de bu kadar düşük almaz birazcık mantıklı olmanı istiyorum.
Ben adama sorunun kaynağını söylüyorum sen rakamlarda takılmış kalmışsın 30-40 yerine 50-60 olsun ne farkedecek?? Burada ki mantık ne anlatsana bana. DDU ile sildi etti, bi kaç ayar çekti FPS`i çıktı 50 hadi 60 olsun yine istediği sonucu alamayacak çünkü tek kanal ram kullanıyor şu sistemdeki en büyük sıkıntı bu zaten sonra oyunun optimize sorunlu olmasından kaynaklı yetersiz CPU. Ram`i çözerse iş görür hale gelir sistem ama gerçekten tat almak, akıcı, Sorunsuz oynamak istiyorsa işlemci de değişmesi gerekiyor. Ben 7700K + 3060`la denedim hiçbir oyunda darboğaz yokken bu oyunda oluyordu. Sorun da belli çözüm de.

NespaY

80+ Silver
Ben adama sorunun kaynağını söylüyorum sen rakamlarda takılmış kalmışsın 30-40 yerine 50-60 olsun ne farkedecek?? Burada ki mantık ne anlatsana bana. DDU ile sildi etti, bi kaç ayar çekti FPS`i çıktı 50 hadi 60 olsun yine istediği sonucu alamayacak çünkü tek kanal ram kullanıyor şu sistemdeki en büyük sıkıntı bu zaten sonra oyunun optimize sorunlu olmasından kaynaklı yetersiz CPU. Ram`i çözerse iş görür hale gelir sistem ama gerçekten tat almak, akıcı, Sorunsuz oynamak istiyorsa işlemci de değişmesi gerekiyor. Ben 7700K + 3060`la denedim hiçbir oyunda darboğaz yokken bu oyunda oluyordu. Sorun da belli çözüm de.
Tabi efendim

SadeceSeyf

80+ Gold
Hocam yorumlarınız için teşekkür ederim ama nasıl Amd Ryzen 5 3600 3200 Mhz ram yetersiz kalır anlam veremiyorum :) Bu sistem de 2 ay önceye kadar 1660 Ti varken 130 Fps veriyordu Warzone da aynı ayarlar. Yani tuhaf tuhaf şeyler duyuyorum hadi 6500 XT ile 100 Alayım. Rx 6600 İLE 30-40 almam nasıl normal olabilir. Normal derken neden bahsetmeye çalışıyorsunuz onu da anlamıyorum. Neyse bugün Ayni anakartın sıfır olanı var bir de onu deneyeceğim

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,091
İsim
Lydranx
Hocam yorumlarınız için teşekkür ederim ama nasıl Amd Ryzen 5 3600 3200 Mhz ram yetersiz kalır anlam veremiyorum :) Bu sistem de 2 ay önceye kadar 1660 Ti varken 130 Fps veriyordu Warzone da aynı ayarlar. Yani tuhaf tuhaf şeyler duyuyorum hadi 6500 XT ile 100 Alayım. Rx 6600 İLE 30-40 almam nasıl normal olabilir. Normal derken neden bahsetmeye çalışıyorsunuz onu da anlamıyorum. Neyse bugün Ayni anakartın sıfır olanı var bir de onu deneyeceğim
Hocam Sorun Büyük İhtimalle Oyunda Veya Driverda , Pc'ye Güzel Bir Format Atıp Deneyin , Birde Başka Bir Oyunda Deneyin , Warzoneda Sorun çok.

SadeceSeyf

80+ Gold
Hocam Sorun Büyük İhtimalle Oyunda Veya Driverda , Pc'ye Güzel Bir Format Atıp Deneyin , Birde Başka Bir Oyunda Deneyin , Warzoneda Sorun çok.
Daha yeni formatladım hocam. RX 6600 Başka sistem de deniycem artık. Kendi sistemimde de anakartı değiştireceğim birazdan başka şansım kalmadı :D

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,091
İsim
Lydranx
Daha yeni formatladım hocam. RX 6600 Başka sistem de deniycem artık. Kendi sistemimde de anakartı değiştireceğim birazdan başka şansım kalmadı :D
Kartı Taktıktan Sonra Formatladınız Değil mi ?

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,230
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Daha önce de söyledim son kez söyleyeceğim sistemde darboğaz var.

Son düzenleme:

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,632
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Amd işte klasik

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,285
Üyeler
163,636