- Konu Sahibi Konu Sahibi
200 çok nadir görüyor genelde 100 130 arası240 hz monitörün yoksa düşünmeye değecek bir şey değil. 150 aşağısı olsa tamam ama 200 alıyorsun.
200 çok nadir görüyor genelde 100 130 arası240 hz monitörün yoksa düşünmeye değecek bir şey değil. 150 aşağısı olsa tamam ama 200 alıyorsun.
hocam vysnc açık olabikir veya fps max 0 yazmayı unutmuş olabilirsinizYeni aldığım sistemimde ryzen 3 3100 ve gtx 1660 super ile cs go da 200 üstü çok zor görüyorum ve ayarları düşük de yapsam ultra da yapsam fpsler değişmiyor sebebi nedir acaba?
Fps max 0 her girişimde yazıyorum ve kontrol ettim vsync açık değilhocam vysnc açık olabikir veya fps max 0 yazmayı unutmuş olabilirsiniz
driverlar güncel mi?Fps max 0 her girişimde yazıyorum ve kontrol ettim vsync açık değil
Yukarıda 3700x ile 100 fps alındığı belirtilmiş. Cs go da hata olabilirmiş.200 çok nadir görüyor genelde 100 130 arası
Çoklu çekirdek kullanımı açık bulundur.Fps max 0 her girişimde yazıyorum ve kontrol ettim vsync açık değil
O da açıkYukarıda 3700x ile 100 fps alındığı belirtilmiş. Cs go da hata olabilirmiş.
Benim işlemcim 3.9 GHz de çalışıyor. Acaba 0.2 lik fark çok fark eder mi? Bence etmez ama.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Çoklu çekirdek kullanımı açık bulundur.
En güncelleri kullanıyorumdriverlar güncel mi?
masaüstünde sağ tık yapıp nvidia denetim masasına tıkladıktan sonra görüntü önayarlarından performansa çekinİşin ilginç olan başka bir tarafı ise menüde ayarları kısarsam fps yükseliyor ama oyun içi ayarları kısarsam değişiklik olmuyo
Onu da yaptımmasaüstünde sağ tık yapıp nvidia denetim masasına tıkladıktan sonra görüntü önayarlarından performansa çekin
ayarlardan yüksek performansa al pc yi fps 400Yeni aldığım sistemimde ryzen 3 3100 ve gtx 1660 super ile cs go da 200 üstü çok zor görüyorum ve ayarları düşük de yapsam ultra da yapsam fpsler değişmiyor sebebi nedir acaba?
bilemiyorum hocam o zaman driverlar kesin güncel mi dikey eşitleme açık mı oyun içindeOnu da yaptım
hocam o nasıl yapılıyorayarlardan yüksek performansa al PC yi fps 400