Neler Yeni

Bu full sistem alınır mıdır acaba?

kaangzgz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Özgür Kaan GÖZGÖZ
Oyun oynayacaksan Xbox series s almalısın klavye mouse da takılıyor zaten o fiyata alacağın pc den bi hayır gelmez
Ya bıktım bu xbox series s cilerden abi olmuyor işte ben konsol kullanmadım hayatımda hocam

HoYeon Jung

80+ Gold
Bu modeli araştırdım kronik sorunu yok ve ben red switch istiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

anladım peki
Pek iyi değil ancak idare eder. 1 sene sonra da elinize para geçer değiştirirsiniz veya elinize geçtiği zaman ürün, direkt satılığa koyun. Üstüne biraz daha ekleyip hava akışı daha iyi olan bir kasa alabilirsiniz.

Ya bıktım bu xbox series s cilerden abi olmuyor işte ben konsol kullanmadım hayatımda hocam
Dostum kimse annesinin karnından konsol oynayarak çıkmıyor.

kaangzgz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Özgür Kaan GÖZGÖZ
Pek iyi değil ancak idare eder. 1 sene sonra da elinize para geçer değiştirirsiniz veya elinize geçtiği zaman ürün, direkt satılığa koyun. Üstüne biraz daha ekleyip hava akışı daha iyi olan bir kasa alabilirsiniz.
zaten ekran kartı koymicağım için şu zamanda çok bir sıkıntı olmaz diye düşünüyorum 3 fanda yeterli 7/24 oynayan biri değilim elimdeki laptopu 2kya satıcam elimde 1500 lira para var kalan 1,500tlyi ailem karşılıcak

RevuL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
144
İsim
Baran Kabasakallı
Bu modeli bilmiyorum ama gamepower klavyelerin çoğu sorunlu özellikle switch arızası sıkça yaşanıyor rampage dememin sebebi fiyatların uygun olması ve sorunların daha az yaşanması önerebileceğim bir model yok bütçe belirterek ayrı bir konu açarsanız yardımcı olurlar
Calypso modelinde hiçbir sorun yok Abdullah hoca da bizzat kendisi önermişti ben de kullanıyorum bir sorun yaşamadım.
Bu modeli araştırdım kronik sorunu yok ve ben red switch istiyorum

anladım peki
Aynen dostum sorunu yok alınır.
Şurada daha ucuz yine de sen bilirsin.

Kulaklık da 9₺ fazla bir bak istersen kendim kullanıyorum bu ikiliyi sormak istediğin soru varsa buyur.

APU hakkında bir fikrim yok o yüzden sadece ekipmanlar hakkında fikir verdim.

kaangzgz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Özgür Kaan GÖZGÖZ
Calypso modelinde hiçbir sorun yok Abdullah hoca da bizzat kendisi önermişti ben de kullanıyorum bir sorun yaşamadım.

Aynen dostum sorunu yok alınır.
Şurada daha ucuz yine de sen bilirsin.

Kulaklık da 9₺ fazla bir bak istersen kendim kullanıyorum bu ikiliyi sormak istediğin soru varsa buyur.

APU hakkında bir fikrim yok o yüzden sadece ekipmanlar hakkında fikir verdim.
Ya hocam ben bu kulaklığa da bakmıştım mikrofonu kötü geldi bana ve arkadan ses veriyor benim söylediğim kulaklığın mikrofoni bi tık daha iyi gibi geldi bana

samurai23

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
Toprak Beydemir
Hocam hayatınızda konsol kullanmamış olabilirsiniz yapacağınız şey oyun oynamak mouse ve klavyede takılıyor zaten o PC de hiçbir oyun oynanmaz paranıza yazık etmeyin series s çok çok fiyat performans ve harika bir konsol dizinizide izler internete de girersiniz

kaangzgz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Özgür Kaan GÖZGÖZ
Hocam hayatınızda konsol kullanmamış olabilirsiniz yapacağınız şey oyun oynamak mouse ve klavyede takılıyor zaten o PC de hiçbir oyun oynanmaz paranıza yazık etmeyin series s çok çok fiyat performans ve harika bir konsol dizinizide izler internete de girersiniz
PC oyunları oynadığım için (fps oyunları) konsol alma şansım yok konsolu alsam daha pahalıya denk gelicek çünkü evde televizyonum yok

RevuL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
144
İsim
Baran Kabasakallı
Ya hocam ben bu kulaklığa da bakmıştım mikrofonu kötü geldi bana ve arkadan ses veriyor benim söylediğim kulaklığın mikrofoni bi tık daha iyi gibi geldi bana
Mikrofon kötü mü?
Arkadan ses mi veriyor?
Valla bu dediklerinizi yaşamadım siz nerden anladınız inceleme videosu falan mı yoksa alıp test mi ettiniz merak ettim?

samurai23

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
Toprak Beydemir
PC oyunları oynadığım için (fps oyunları) konsol alma şansım yok konsolu alsam daha pahalıya denk gelicek çünkü evde televizyonum yok
Monitöre bağlayabilirsiniz fps dediğiniz Valorant Cs go felan ise PC almanız lazım ama apuda ne kadar oynatır malum series s de warzone 2kda çözünürlükte 120 fps oynatıyor

kaangzgz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Özgür Kaan GÖZGÖZ
Mikrofon kötü mü?
Arkadan ses mi veriyor?
Valla bu dediklerinizi yaşamadım siz nerden anladınız inceleme videosu falan mı yoksa alıp test mi ettiniz merak ettim?
İnceleme videosu kardeşim kötü demedim mic benim dediğime göre bi tık daha kötü sanırım

Monitöre bağlayabilirsiniz fps dediğiniz Valorant Cs go felan ise PC almanız lazım ama apuda ne kadar oynatır malum series s de warzone 2kda çözünürlükte 120 fps oynatıyor
ben 240fps 240hz gibi bi isteğim yok bana akıcı bir şekilde oynayayım oyunumu yeterlidir araştırdım fps değerleri gayet iyi

RevuL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
144
İsim
Baran Kabasakallı
İnceleme videosu kardeşim kötü demedim mic benim dediğime göre bi tık daha kötü sanırım

mikrofonu kötü geldi bana
Siz bilirsiniz kardeş ben iade alan bir yerden almıştım test ettim ve sorun yaşamadım.
İncelemeler her zaman %100 doğru olmuyor insanın öz benliği ile kararı da mühim yine de son karar sizin.
İyi forumlar.

Top Bottom