Bu gamepad alınır mı

Utkw

80+
Reaksiyon skoru
41
Bütçe
2580

aklımda yukarıdakı gamepad var TMR ve mekanık olması bırde sıyah tasarımı cok hosuma gıttı yüzde 80 olucak sekılde pcde kullanıcam uygun mudur apex legends monster hunter vs oynuyorum

aklımda yukarıdakı gamepad var TMR ve mekanık olması bırde sıyah tasarımı cok hosuma gıttı yüzde 80 olucak sekılde pcde kullanıcam uygun mudur apex legends monster hunter vs oynuyorum
atk batlle axe ede bakabilirsin oda güzel bi game pad üstelik prosunda şarj standıda var

https://wraithesports.com/products/atk-battle-axe-oyun-kolu?variant=49345792835777 bunu almanı öneririm, Conlife kodu ile indirimli alabilirsin.

Atknın kalitesi bana göre daha iyi ek olarak kablosuz şarj standı ve donanımsal olarak daha iyi ele oturuşuda güzel
el oturusu dusunda hocam bu tmr ve mekanık farkı olarak daha dsuuk degıl mı donanım olarak vs atk markasını ılk defa duyuyorum hocam @lortarda

Eos pro 2s donanımsal ve kutu içeriği açısından ne kadar güzel olsa da game tech talk kanalının incelemesinde sticklerin hareket eğrisinin doğrusal olmadığından söz edilmişti. Fps oyunları için ideal bir durum değil. Bunun yerine eğer alabilirseniz gamesir supernova almanızı önerebilirim. Mekanik tuşları olmasa da kalibrasyonu güzel ve pc uygulaması ayrıntılı bir kol. Eğer ki daha kaliteli olsun isterseniz de biraz daha paraya kıyıp cyclone 2 almanızı öneririm. Atk battle axe pro da güzel bir kol lakin hareket eğrisini daha kendim ölçmedim ve başka videoda da görmedim. Sıkıntısı olan yok sanırım ama kendim de bakacağım ayrıca. Alınabilir güzel bir kol o da

bu attıgımdan ıyı mıdır hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

attıgım modelden ıyı mıdır hocam
iyidir hocam arka tuşlar daha ergonomik ve kullanmadığında şarja takarsın durur şarja takmayı unuttum olayı çekmezsin bide atk kablosuz performansı olsun malzeme olsun gayet kaliteli bir marka

Atknın kalitesi bana göre daha iyi ek olarak kablosuz şarj standı ve donanımsal olarak daha iyi ele oturuşuda güzel
Donanımsal olarak kağıt üstünde eos pro 2s daha iyi. Özellikle kutu içeriğindeli presicion ring'ler gerçekten oyun kalitesini yükselten öğeler.

O fiyat bandında gamisir cylone 2 aldım ben iyidir kötüdür bilmem ama xbox 9.nesilden sonra süper geldi

Eos pro 2s donanımsal ve kutu içeriği açısından ne kadar güzel olsa da game tech talk kanalının incelemesinde sticklerin hareket eğrisinin doğrusal olmadığından söz edilmişti. Fps oyunları için ideal bir durum değil. Bunun yerine eğer alabilirseniz gamesir supernova almanızı önerebilirim. Mekanik tuşları olmasa da kalibrasyonu güzel ve pc uygulaması ayrıntılı bir kol. Eğer ki daha kaliteli olsun isterseniz de biraz daha paraya kıyıp cyclone 2 almanızı öneririm. Atk battle axe pro da güzel bir kol lakin hareket eğrisini daha kendim ölçmedim ve başka videoda da görmedim. Sıkıntısı olan yok sanırım ama kendim de bakacağım ayrıca. Alınabilir güzel bir kol o da
sorunlu bır kol mu dıyorunuz hocam yanı kusura bakmayın bıraz bu konularda cahılım bu egrı dogrusallıgı falan ne oluyor acaba :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

O fiyat bandında gamisir cylone 2 aldım ben iyidir kötüdür bilmem ama xbox 9.nesilden sonra süper geldi
suan bakıyorum hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,716
Üyeler
183,158
Son üye
drkkdeem
Geri