Bu Gamepad İyimi, Fiyatına Değermi?

Şu kol kadar balon olup da kötü olan bir kol daha görmedim. Bunun yerine wraith sitesinden fantech shooter 3 alın kat kat daha iyi. Aliexpress üzerinden alabiliyorsanız aolion k20 veya thunderobot g30s te edition almanız da çok daha iyi olacaktır.
Pusat clutch'ta deadzone fazla, güncel teknolojilerden yoksun bir kol. Bahsettiklerim özellikle aliexpress olanlar fersah fersah üstün kollar bundan. Stoklara gelirse bigbig won gale hall da çok güzel bir kol. O da wraith sitesinde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Xbox kolu da fiyatına değmeyen bir kol bana kalırsa. Tetik titreşimi hariç hiçbir olayı yok
4.8 1900 yorumlu kolu sevmediysen sorun sende

4.8 1900 yorumlu kolu sevmediysen sorun sende
@FR13NDSLX hocamla beraber yorum yapmak isterim şuna.
Monster bu kolu çinli bir satıcıdan alıp üstüne marka basıyor ve satıyor. Yıllardır piyasada ve bundan çok önce belki f/p sayılacak olsa dahi şu an isminin dahi geçmemesi gereken bir kol.
Kendim kol inceliyorum ve oyun kollarından da anlıyorum. Genelde alıp satarak olabildiğince fazla kol kullanırım. Elimde şu an aktif olarak kullandığım 2 total olarak ise 5 oyun kolu bulunmakta. Emin ol pusat clutch kadar özellikle 1900 tl'ye alacağın bir pusat clutch kadar kötü bir kol daha elime geçmedi. Trigger deadzone'u olsun gecikme süresi olsun her yönden geride. Her yönden kastım ciddi manada her yön. Şu an gank sitesinden alacağınız machenike g1 ve g1 pro, wraith sitesindeki tüm kollar, gizaladaki 8bitdo ultimate 2c ve hatta gamesir nova lite, clawd markasının throna tactical hero, easysmx x05 ve yakun zamanda indirimli satışan x10 hatta ve hatta gulikit markasının kalite kontrol problemlerine rağmen kk3 serisi varken bu kol şaka gibi bir kol.

Xbox koluna gelirsem ise satış noktası tamamen microsoft ürünü olması. Microsoft malzeme kalitesini(sadece dış kabuk stick ve triggerlar özellikle bumperları saymıyorum) güzel tuttu diye alınacak bir kol da değil. 2400 tl olarak satılırken bile alınmayacak bir koldu. Gene bahsettiğim tüm kollar daha iyi bundan. Nedenini anlatayım
Stickler potansiyometre yani drifte meyilli. Şu an bahsettiğim tüm kollarda hall effect veya tmr var ki bu teknolojiler hem daha hassas hem de drift yapmıyor
Pille çalışıyor
Kutu içinde kablo dahi çıkmıyor
Bt ile gecikme süresi yüksek ve kablosuz olarak bt harici bir bağlantı istiyorsanız cebinizden 1k daha çıkacak
Bumperlar dayanıksız
Şarj edilebilir pil masrafı da zaten ayrı bir mevzu onu kullananlar biliyor

Ekstra programlanabilir butonlar, tetik kilitleri, bazı kollarda mekanik tuşlar, şarj stantları gibi şeylerden de bahsetmedim bu arada hepsinde yok diye

Son düzenleme:
Çinli butik firmaların yaptığı Gamepadleri tercih etmelisin.

Yakın zamanda Aolion K20 aldım. Firma ücret verse bu kadar reklamını yapmam ilgimi çekmez ürünün 1 2 ufak eksiği dışında (Fıyarına göre değil) eksiği yok. Ürün 45 Dolar vergi dahil.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,156
Üyeler
183,393
Son üye
crystalgambit0
Geri