Neler Yeni

BU GERÇEKTEN ACİL YETKİLİ VARSA (ISIDAN DEĞİL ANLADIĞIM KADARIYLA) YARDIM EDİN

EbuTurab

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Turab İleri
Merhabalar ben yaklaşık 3 ay önce bir laptop aldım ve bu laptopda fark ettim ki oyunlar da (ısıdan yana bir sıkıntım yok) işlemci ghz im gittikçe düşüyor ısıdan olmadığına eminim stress testine soktum ve tek çekirdek de normal voltajı düşürmüyor fakat çoklu çekirdek kullanımında gerçekten 4.2 ghz den 0.2 ghz e kadar bir stabil düşüş yaşadığımı fark ettim bu konuda bana yardımcı olabilecek birilerini arıyorum şu ana kadar başka forumları da gezdim pek bir faydası olmadı bu benim için çok acil çünkü başka işlerde yapılıyor bu laptopda iş olarak ve işlemci çok önemli benim için garantiye vermek benim için biraz zor karmaşık bir durum

Sistem bilgisi:
Ürün adı:
Lenovo ThinkPad E15
Donanımı:
İntel İ5 10210U (base frekans 1.6ghz turbo max frekans 4.2ghz)
AMD RX 640
M.2 SSD 500 GB
1TB HDD
Lenovo Anakart

düşük sistem isteyen bir oyun testleri:

VALORANT   9.02.2021 21_13_53.png

yaklaşık 3 dk sonra
VALORANT   9.02.2021 21_15_13.png
bu linkde de basit bir stress testinde ne olduğu hakkında kısa 6 saniyelik bir video koydum yardımlarınızı bekliyorum

ARKADAŞLAR 0.8 GHZ E SABİTLEYİP OYNAMAYI DENİYORUM ISI AZALIYOR 75 DERECE GİBİ SAYILARA DÜŞÜYOR FAKAT YİNE DE STABİL BİR DROP YİYORUM ACİLİYETE DÖNÜŞTÜ ARTIK ÇOK KÖTÜ YARDIM EDİN

Ekler

• VALORANT   9.02.2021 21_15_13.png
    VALORANT 9.02.2021 21_15_13.png
    2.8 MB · Hit: 69
Son düzenleme:

EbuTurab

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Turab İleri
pentium felan şaka ama sen garantiye ver kullanıcı hatası derlerse (büyük ihtimal demezler) anakartına uyumlu bir işlemci ile değiştirirsin
demezler tüm donanımlar garantili ben hiç bir şekilde içini açmadım stress testi ve oyun oynamak dışında pek bir şey yapmadım şimdi basit bir stress testi videosu koyacağım bazılarına daha çok şey söyleme imkanı verir belki

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,514
Üyeler
161,867
Son üye
Muwusty
Top Bottom