Bu haber doğrumudur?

Yozgatlııı

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,355
Babam yaşımın yetmediğini söyledi ve siyaset konuşmamı yasakladı aram yok pek ama bu nedir ?

Ekler

• Screenshot_2023-03-14-16-06-38-612_com.zhiliaoapp.musically.png
    Screenshot_2023-03-14-16-06-38-612_com.zhiliaoapp.musically.png
    475.3 KB · Hit: 85
  • Screenshot_2023-03-14-16-06-21-826_com.zhiliaoapp.musically.png
    Screenshot_2023-03-14-16-06-21-826_com.zhiliaoapp.musically.png
    327.5 KB · Hit: 88
Babam yaşımın yetmediğini söyledi ve siyaset konuşmamı yasakladı aram yok pek ama bu nedir ?
Bilader terörizm bu işte bunlar onun bunun çocuğu chp denilen parti de oy almak için bunlarla görüşme içinde adamin rahatsizlik duyduğu şeye bak "NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE " başka bişey diyemiyorum kazandiklari anda öcalanın serbestliğini ve bakanlik için onay alacaklar

Bilader terörizm bu işte bunlar onun bunun çocuğu chp denilen parti de oy almak için bunlarla görüşme içinde adamin rahatsizlik duyduğu şeye bak "NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE " başka bişey diyemiyorum kazandiklari anda öcalanın serbestliğini ve bakanlik için onay alacaklar
hüda-par akp ile ittifak yaptı. aynı şeyi akp için de söyleyecek misin ?

Ülkenin kendi kalemini kırdığını gösteren maddeler.

Bende 14 yaşındayım evdeki herkesden bilgili siyaset yapıyorum ama bazen çıtayı aşıyorum evde konuşulcaklardan kızıyolar baya🤓

bu sadece görünen yanı sadece enesin yeni bir videosu var akpye oy verecek herkesin onu izlemesi gerekiyor
izlemeyecekler için özetleyeyim hüdapar denen parti eskiden terör örgütüdür. 90larda yaşanan domuz bağı cinayetleri ile doğrudan alakası vardır ve son 5 sene içinde bu cinayetleri işleyenler serbest bırakıldı

hüda-par akp ile ittifak yaptı. aynı şeyi akp için de söyleyecek misin ?
Evet akp li de değilim 20 yıl ülkeyi sömüren adamlarida savunmuyorum zaten ama sende yap böyle fan boyluğunu tamam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu maddeleri yazan ve destekleyen teröristlerin İdam edilmek istiyorum diye anırmasıdır
Yoook deme öyle kürt ,kürdistan hayali ile yaşayan doğulu insanlar dokunulmazlık derdinde çok ileri gidersen darbe yapmaya çalişirlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,703
Üyeler
189,135
Son üye
ahmetcanaslan34
Geri