Yozgatlııı
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,355
Bilader terörizm bu işte bunlar onun bunun çocuğu chp denilen parti de oy almak için bunlarla görüşme içinde adamin rahatsizlik duyduğu şeye bak "NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE " başka bişey diyemiyorum kazandiklari anda öcalanın serbestliğini ve bakanlik için onay alacaklarBabam yaşımın yetmediğini söyledi ve siyaset konuşmamı yasakladı aram yok pek ama bu nedir ?
hüda-par akp ile ittifak yaptı. aynı şeyi akp için de söyleyecek misin ?Bilader terörizm bu işte bunlar onun bunun çocuğu chp denilen parti de oy almak için bunlarla görüşme içinde adamin rahatsizlik duyduğu şeye bak "NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE " başka bişey diyemiyorum kazandiklari anda öcalanın serbestliğini ve bakanlik için onay alacaklar
Ülkenin kendi kalemini kırdığını gösteren maddeler.Babam yaşımın yetmediğini söyledi ve siyaset konuşmamı yasakladı aram yok pek ama bu nedir ?
Bu maddeleri yazan ve destekleyen teröristlerin İdam edilmek istiyorum diye anırmasıdırBabam yaşımın yetmediğini söyledi ve siyaset konuşmamı yasakladı aram yok pek ama bu nedir ?
bu sadece görünen yanı sadece enesin yeni bir videosu var akpye oy verecek herkesin onu izlemesi gerekiyorBabam yaşımın yetmediğini söyledi ve siyaset konuşmamı yasakladı aram yok pek ama bu nedir ?
Evet akp li de değilim 20 yıl ülkeyi sömüren adamlarida savunmuyorum zaten ama sende yap böyle fan boyluğunu tamamhüda-par akp ile ittifak yaptı. aynı şeyi akp için de söyleyecek misin ?
Yoook deme öyle kürt ,kürdistan hayali ile yaşayan doğulu insanlar dokunulmazlık derdinde çok ileri gidersen darbe yapmaya çalişirlarBu maddeleri yazan ve destekleyen teröristlerin İdam edilmek istiyorum diye anırmasıdır