Onurkotlutok05
80+ Gold
Evet aslında pc değil tost makinası kendisiPc sadece roblox kaldırıyor yazmışsın
Evet aslında pc değil tost makinası kendisiPc sadece roblox kaldırıyor yazmışsın
Bu hafta en çok oynadığınız oyun ve nedenlerini paylaşabilir misiniz?
Ben pes 2021 oynuyorum. Oyunlarımın birçoğu sıkıcı gelmeye başladı ve futbolcu transfer etmek, Tuttuğum takıma tüm kazanılabilecek kupaları kazandırmak ayrıca kariyer modunda ünlü futbolcular ile birlikte oynamak beni sevindiriyor.
Hayattan o kadar sıkıldım ki hic bir oyundan zevk alamiyorum oyun tarzimiz ayni olan bir arkadasim da yok lol vs oynuyorlar tek basima gta online valorsnt falan oynuyorumBu hafta en çok oynadığınız oyun ve nedenlerini paylaşabilir misiniz?
Ben pes 2021 oynuyorum. Oyunlarımın birçoğu sıkıcı gelmeye başladı ve futbolcu transfer etmek, Tuttuğum takıma tüm kazanılabilecek kupaları kazandırmak ayrıca kariyer modunda ünlü futbolcular ile birlikte oynamak beni sevindiriyor.
Hocam keşke biraz bekleseydiniz de resident evil 4 remake alsaydınız. Veya resident evil 2 remake de çok güzel oyun indirimde onu da alabilirdinizResident Evil 4 oynuyorum daha doğrusu oynamaya çalışıyorum ben çok tırsak bir oyuncuyum hatta Enis Kirazoğlundan bile daha tırsak biriyim. 4 gündür oynuyorum günde 2 saat falan katlanmaya çalışıyorum bakayım dedim kaç saatini bitirmişim 10 saatlik videonun 2 saatini bitirebilmişim. Kendime neden bu işkenceyi yapıyorum bilmiyorum oyun çok güzel ama bana işkence geliyor yine de bitirmek istiyorum hikayesini çok merak ediyorum ilk kez oynuyorum. Ha işkenceden kastım oyun kötü değil ben çok korkuyorum. Bunu bitirebilirsem bitirdiğim ilk RE oyunu olacak.