Neler Yeni

Bu Hafta En Çok Oynadığınız Oyun ve Nedeni?

LokmanBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,049
İsim
Lokman Açil
Bu hafta en çok oynadığınız oyun ve nedenlerini paylaşabilir misiniz?

Ben pes 2021 oynuyorum. Oyunlarımın birçoğu sıkıcı gelmeye başladı ve futbolcu transfer etmek, Tuttuğum takıma tüm kazanılabilecek kupaları kazandırmak ayrıca kariyer modunda ünlü futbolcular ile birlikte oynamak beni sevindiriyor.

Cs:go ve valorant arkadaşlar valorant çağırıyor akşamları giriyoruz falan onun dışında girmiyorum Cs aim kasıyorum DM giriyorum takılıyorum orada yani :D

baid

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,391
İsim
berk
Dont Starve Together, Mordhau çünkü güzel oyunlar 🤠

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Valo oynuyorum, savaş bileti bitmeli...

AfniSoDeadly

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,645
İsim
Burak Tokgöz
Bu hafta en çok oynadığınız oyun ve nedenlerini paylaşabilir misiniz?

Ben pes 2021 oynuyorum. Oyunlarımın birçoğu sıkıcı gelmeye başladı ve futbolcu transfer etmek, Tuttuğum takıma tüm kazanılabilecek kupaları kazandırmak ayrıca kariyer modunda ünlü futbolcular ile birlikte oynamak beni sevindiriyor.
Hayattan o kadar sıkıldım ki hic bir oyundan zevk alamiyorum oyun tarzimiz ayni olan bir arkadasim da yok lol vs oynuyorlar tek basima gta online valorsnt falan oynuyorum

-CrawL

80+ Gold
Cs:go nedeni başka oynayacak oyun olmaması (Valorant hwid banım var asla girmezdim seçkinim olmadığı için maçların %70nde hile geliyor)

Kerem Işık

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Ddrace Network
Sarıyo

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Resident Evil 4 oynuyorum daha doğrusu oynamaya çalışıyorum ben çok tırsak bir oyuncuyum hatta Enis Kirazoğlundan bile daha tırsak biriyim. 4 gündür oynuyorum günde 2 saat falan katlanmaya çalışıyorum bakayım dedim kaç saatini bitirmişim 10 saatlik videonun 2 saatini bitirebilmişim. Kendime neden bu işkenceyi yapıyorum bilmiyorum oyun çok güzel ama bana işkence geliyor yine de bitirmek istiyorum hikayesini çok merak ediyorum ilk kez oynuyorum. Ha işkenceden kastım oyun kötü değil ben çok korkuyorum. Bunu bitirebilirsem bitirdiğim ilk RE oyunu olacak.

Alper Arıkan

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Minecraft, çünkü arkadaşlarımla oynayabileceğim çok güzel bir sunucu buldum :D

HİT_GOOSE

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,099
İsim
GRKM
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar, Konu dışı,Futbol
Resident Evil 4 oynuyorum daha doğrusu oynamaya çalışıyorum ben çok tırsak bir oyuncuyum hatta Enis Kirazoğlundan bile daha tırsak biriyim. 4 gündür oynuyorum günde 2 saat falan katlanmaya çalışıyorum bakayım dedim kaç saatini bitirmişim 10 saatlik videonun 2 saatini bitirebilmişim. Kendime neden bu işkenceyi yapıyorum bilmiyorum oyun çok güzel ama bana işkence geliyor yine de bitirmek istiyorum hikayesini çok merak ediyorum ilk kez oynuyorum. Ha işkenceden kastım oyun kötü değil ben çok korkuyorum. Bunu bitirebilirsem bitirdiğim ilk RE oyunu olacak.
Hocam keşke biraz bekleseydiniz de resident evil 4 remake alsaydınız. Veya resident evil 2 remake de çok güzel oyun indirimde onu da alabilirdiniz

stizzy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
stizzy
dead by daylight, pc ucundan 30 fps piksel piksel oynamaya yetiyor

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9