Neler Yeni

bu hafta hangi sistem çıkacak bilgisi olan varmı ?

Obsession

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Ozi
sanki cumartesi bi sistem gelecek gibi konuşuluyordu ynlış hatırlamıyorsam bilgisi olan varmı?

bozkan

80+ Bronze
23 bine 3060ti sistem alınmaz kardeşim. 3070ti’lı sistem alırsın o fiyata. Sakın öyle bir saçmalık yapma. 3060ti’lı sistemlerin hak ettiği fiyat bandı 13-16k arası. Şuan bu dolar kurunda ki tekrar 10-11₺ seviyelerine düşecek zaten.
Hocam 2 aydir bilgisayar bakiyorum artik surreal bir surec olmaya basladi. Sanki hic alamayacakmisim gibi hissediyorum haha :) kur 13 iken 15-16ya satilan bu sistemleri inatla 25-30 arasina satiyorlar hala, oldukca sinir ve moral bozucu.

Mert555

80+ Bronze
Hocam 2 aydir bilgisayar bakiyorum artik surreal bir surec olmaya basladi. Sanki hic alamayacakmisim gibi hissediyorum haha :) kur 13 iken 15-16ya satilan bu sistemleri inatla 25-30 arasina satiyorlar hala, oldukca sinir ve moral bozucu.
Sabrın sonu selamet. Almak isteyen kişilere almaması gerektiğini burada ısrarla söylüyorum yapmayın kar etme derdinler biz siz onlar almazsak fiyatlar o zaman düşer işte. Sonra çıkıyor biri yok ekran kartı fiyatına geliyorda. Bir kere bu ekran kartlarının fiyatı 2 kat artmış hali. Bilerek böyle satıyorlar. Hazır sisteme mecbur bırakıyorlar insanları. Hazır sistemle de hem stokta kalmış ürünleri satıyorlar hem de reklam yapıyorlar. Kimse almazsa bunlar fiyatları kademeli olarak düşürür. Örneğini çok yerde gördüm. İlk 20 kişiye mouse hediye dedikleri sistemlerde 1 hafta boyunca satılmadığından hala mouse hediye yazıyordu. 1 hafta sonra fiyat 500₺ düştü. Diye diye 1500₺ düştü. Yani işin özü almayın aldırtmayın.

Green MAN

80+ Bronze
Çıkar kesin ama şuan alınır mı? bilmiyorum dolar hafiften arttı 13.20₺ oldu. Fiyat uygun olmazsa almayın. Cumhurbaşkanı bu akşam açıklamasında bizzat söyledi geçici bir yükseliş diye yılbaşından sonra 10₺ seviyelerine tekrar inecek dedi.
İnşallah bro.

lcecube

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
405
İsim
Gürol kara
5775DB66-FC06-4153-A325-6D5D382A6F81.png

Mesaj otomatik birleştirildi:

Yeni sistem mi geliyor acaba ?

rterdogan

80+
Sabrın sonu selamet. Almak isteyen kişilere almaması gerektiğini burada ısrarla söylüyorum yapmayın kar etme derdinler biz siz onlar almazsak fiyatlar o zaman düşer işte. Sonra çıkıyor biri yok ekran kartı fiyatına geliyorda. Bir kere bu ekran kartlarının fiyatı 2 kat artmış hali. Bilerek böyle satıyorlar. Hazır sisteme mecbur bırakıyorlar insanları. Hazır sistemle de hem stokta kalmış ürünleri satıyorlar hem de reklam yapıyorlar. Kimse almazsa bunlar fiyatları kademeli olarak düşürür. Örneğini çok yerde gördüm. İlk 20 kişiye mouse hediye dedikleri sistemlerde 1 hafta boyunca satılmadığından hala mouse hediye yazıyordu. 1 hafta sonra fiyat 500₺ düştü. Diye diye 1500₺ düştü. Yani işin özü almayın aldırtmayın.
Ahahahhajawjjjqj dünyada çip krizi vs. yok, miningçiler manyak gibi ekran kartı sömürmüyor, artan maliyetler (benzin,mazot fiyatları vs.) yok, ve ülkede sürekli artan bir dolar kuru yok herhalde kral bunları hesaba katmadan itopya gibi sitelere hazır sisteme mecbur bırakıyorlar yorumuna çok güldüm allah affetsin aleıwcşldpfepfpdpfpd

Microsoft

80+ Bronze
Çıkar kesin ama şuan alınır mı? bilmiyorum dolar hafiften arttı 13.20₺ oldu. Fiyat uygun olmazsa almayın. Cumhurbaşkanı bu akşam açıklamasında bizzat söyledi geçici bir yükseliş diye yılbaşından sonra 10₺ seviyelerine tekrar inecek dedi.
Fiyatlarmı düşcek sanki

rterdogan

80+
Ne almaya karar verdiyseniz hemen almanızı öneririm, hemen derken tabi ki f/p sistemleri bekleyip size uygun olanı alın bence. Yoksa düşme gibi bir durumu beklerseniz şu piyasada ve ülke durumlarında çok zor.

"O" söylediyse sıkıntı 😁😁

Mert555

80+ Bronze
Sabrın sonu selamet. Almak isteyen kişilere almaması gerektiğini burada ısrarla söylüyorum yapmayın kar etme derdinler biz siz onlar almazsak fiyatlar o zaman düşer işte. Sonra çıkıyor biri yok ekran kartı fiyatına geliyorda. Bir kere bu ekran kartlarının fiyatı 2 kat artmış hali. Bilerek böyle satıyorlar. Hazır sisteme mecbur bırakıyorlar insanları. Hazır sistemle de hem stokta kalmış ürünleri satıyorlar hem de reklam yapıyorlar. Kimse almazsa bunlar fiyatları kademeli olarak düşürür. Örneğini çok yerde gördüm. İlk 20 kişiye mouse hediye dedikleri sistemlerde 1 hafta boyunca hala mouse hediye yazıyordu. 1 hafta sonra fiyat 500₺ düştü. Diye diye 1500₺ düştü. Yani işin özü almayın aldırtmayın.
Ahahahhajawjjjqj dünyada çip krizi vs. yok, miningçiler manyak gibi ekran kartı sömürmüyor, artan maliyetler (benzin,mazot fiyatları vs.) yok, ve ülkede sürekli artan bir dolar kuru yok herhalde kral bunları hesaba katmadan itopya gibi sitelere hazır sisteme mecbur bırakıyorlar yorumuna çok güldüm allah affetsin aleıwcşldpfepfpdpfpd
Gülüm pc’ni almadan önce aynı şeyleri tekrarlıyordun kendi kendini avutmak için insanların hayalini kırma anladın mı canımın içi.

Daha dünkü çocuk bana piyasayı öğretiyor bak sen.

Aramun

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Ahmet Akın
23 bine 3060ti sistem alınmaz kardeşim. 3070ti’lı sistem alırsın o fiyata. Sakın öyle bir saçmalık yapma. 3060ti’lı sistemlerin hak ettiği fiyat bandı 13-16k arası. Şuan bu dolar kurunda ki tekrar 10-11₺ seviyelerine düşecek zaten.
13-16 k ya 3060 ti lı sistem bulda kardeşim millet alsın bari. O fiyatlara 3060 ti bulsa millet yapışacak zaten hep aynı şeyi söylüyorsun her yerde de şu hayal dünyasından bir zahmet çıkar mısın artık

rterdogan

80+
Ahahajqhjajajaj bu mert555 nicki kişiyle ne tartışmaya girin, ne de önerilerine uyun yolda kalırsınız 5 yıl daha bir şey alamazsınız yoksa skoddlfppdf 13-16kya 3060ti'lı toplanırmış çaksjdpdpdfppfprp herhalde dolar 8 9 zannediyor bir de daha dünki çocuk demiş ne tanıdığı var beni ne bir şey sadece agresif yorum yazma amaçlı bir kişiden söz ediyoruz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

Forum istatistikleri

Konular
1,061,100
Üyeler
168,579
Son üye
uirthjmn786
Top Bottom