Kardeşim ben firmalar suçsuz demedim ki aynı şeyi devlette yapıyor devlet ne ki içindeki firmalar ne olsun keşke bir firmadan gelirimiz olsa yok gerçekler bunlar madem firmalar suçlu dolar 18 iken benzine ona buna zam koyan devlet neden dolar 10.99 a düşünce benzini tekrar 8 lira civarlarına çekmedi az anlat gel de dinleyelim biz de biliyoruz bir şeylerin dolar üzerinden geldiğini ne anlatıyorsun ki sen önce hükümeti adam olacak ki ülkenin sonra firmaları düzelsin anladın mı.Firmalar zaten dunden suclu. Kisaca sunu soyleyeyim, Kibris'ta elektronik urunler doviz uzerinden alinir satilir. Siz satin alirken guncel kur hesaplanir ve urunu alirsiniz. Bizim cakallar kendilerince bir kur belirlemis, dolar 10 lirayken bile 18 liralik kurdan mal satmaya kalkiyorlar. Kibirs'taki gibi bir sistemi kullanmaya gelemezler cunku rahat rahat adam kaziklayamazlar. Kimse kimseye 3060ti lhr, 11400 falan olan ''hazir'' sistemlerin 28-30kdan satilmasinin normal oldugunu izah etmeye calismasin. Bunu savunanlar da eger firmalardan PR adina bir gelir elde etmiyorsa benim icin en hafif tabiriyle avanaktir (yanlis anlamayin size demiyorum, okuyanlar kendilerini bilecektir)
Kardeşim ben firmalar suçsuz demedim ki aynı şeyi devlette yapıyor devlet ne ki içindeki firmalar ne olsun keşke bir firmadan gelirimiz olsa yok gerçekler bunlar madem firmalar suçlu dolar 18 iken benzine ona buna zam koyan devlet neden dolar 10.99 a düşünce benzini tekrar 8 lira civarlarına çekmedi az anlat gel de dinleyelim biz de biliyoruz bir şeylerin dolar üzerinden geldiğini ne anlatıyorsun ki sen önce hükümeti adam olacak ki ülkenin sonra firmaları düzelsin anladın mı.
Benzin ile alakalı problem Türkiye ile değil Dünya ile alakalı. Petrol 0.75 oldu. Keyfinden yapmıyorlar yani.Kardeşim ben firmalar suçsuz demedim ki aynı şeyi devlette yapıyor devlet ne ki içindeki firmalar ne olsun keşke bir firmadan gelirimiz olsa yok gerçekler bunlar madem firmalar suçlu dolar 18 iken benzine ona buna zam koyan devlet neden dolar 10.99 a düşünce benzini tekrar 8 lira civarlarına çekmedi az anlat gel de dinleyelim biz de biliyoruz bir şeylerin dolar üzerinden geldiğini ne anlatıyorsun ki sen önce hükümeti adam olacak ki ülkenin sonra firmaları düzelsin anladın mı.
Bu forumdaki son günümde bu çocuğa iyi bir küfür edicem.
Aynen kardeşim aynen firmalarınki de o zaman dünya ile alakalı çip krizi o bu pandemi he? dimi öyle düşünürsün her kes haklı köle olmaya devam edebilirsin bazı şeylere neyse fazla girmek istemiyorum bu konulara muhtemelen bir koyunsun.Benzin ile alakalı problem Türkiye ile değil Dünya ile alakalı. Petrol 0.75 oldu. Keyfinden yapmıyorlar yani.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu forumdaki son günümde bu çocuğa iyi bir küfür edicem.
Koyunsun diyor? Moderatörler el atabilir mi?Aynen kardeşim aynen firmalarınki de o zaman dünya ile alakalı çip krizi o bu pandemi he? dimi öyle düşünürsün her kes haklı köle olmaya devam edebilirsin bazı şeylere neyse fazla girmek istemiyorum bu konulara muhtemelen bir koyunsun.
Şükürler olsunbugün mert555'in sahip olduğu beyne sahip olmadığın için Allah'a kaç defa şükrettin? eğer hiç şükretmediysen hemen şuanda dur ve sana o beyni vermeyen Allah'a sonsuz şükürlerini sun.
bugün mert555'in sahip olduğu beyne sahip olmadığın için Allah'a kaç defa şükrettin? eğer hiç şükretmediysen hemen şuanda dur ve sana o beyni vermeyen Allah'a sonsuz şükürlerini sun.
3070ti’lı sistemin linkini atarsanız bizlerde onlara yönelelim.23 bine 3060ti sistem alınmaz kardeşim. 3070ti’lı sistem alırsın o fiyata. Sakın öyle bir saçmalık yapma. 3060ti’lı sistemlerin hak ettiği fiyat bandı 13-16k arası. Şuan bu dolar kurunda ki tekrar 10-11₺ seviyelerine düşecek zaten.
Moderatörlerimiz uyumuyor.Moderatörler uyuyor mu?