Neler Yeni

BU HAMİLTON DENİLEN PİLOTUN OLAYI NEY???

Slayer109

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,576
İsim
Hasoyunlar
Sanırım bir pilot var hamilton diye formulayı takip etmedğimden bilmiyom ama bgy sayfalarında vb instada aşırı paylaşılıyor bu adam kimdir bilgisi olan varmı?
mercedes formula 1 yarışçılarından hatta geçen hafta gelmişlerdi istanbulda kendisi 4-5 olmuştu yanlış hatırlamıyorsam,bottas kazanmıştı

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Sanırım bir pilot var hamilton diye formulayı takip etmedğimden bilmiyom ama bgy sayfalarında vb instada aşırı paylaşılıyor bu adam kimdir bilgisi olan varmı?
Mercedes sayesinde 7 kez şampiyon olup, arabadan değil, benim kendi yeteneğim diye bas bas bağıran, alçak gönüllülükte çığır açmış bir egoisttir kendisi 🙄 @dutemo

dutemo

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Mercedes sayesinde 7 kez şampiyon olup, arabadan değil, benim kendi yeteneğim diye bas bas bağıran, alçak gönüllülükte çığır açmış bir egoisttir kendisi 🙄 @dutemo
Ben bu kadar açık sözlü olamadım belki Hamilton fanları vardır diye, yoksa doğru yani 🤭

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Ben bu kadar açık sözlü olamadım belki Hamilton fanları vardır diye, yoksa doğru yani 🤭
son 7 senede sadece 1 kere başka marka şampiyon olabilse, tamam şampiyonluklar tamamen Lewisin başarısı derdim de. Son 7 senede Lewisin şampiyon olamadığı tek senede takım arkadaşı şampiyon oldu.

dutemo

80+ Gold
En İyi Cevap
3
son 7 senede sadece 1 kere başka marka şampiyon olabilse, tamam şampiyonluklar tamamen Lewisin başarısı derdim de. Son 7 senede Lewisin şampiyon olamadığı tek senede takım arkadaşı şampiyon oldu.
Bkz. BALON

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
O kadar da diyemem. 7 kez dünya şampiyonu olmak için consistent(türkçesi tutarlı ama tam anlamını karşılamıyor) olmak lazım. Lewis gerçekten çok consistent bir sürücü. Ama gridin en yeteneklisi, bütün şampiyonluklarını eşit şartlarda kazanmış birisi değil.

PinsizAMD

80+ Bronze
Redbull ve Mercedes en iyi 2 araç. Bazı pistlerde Mercedes avantajlı bazılarında Redbull. Ama şuan performans olarak Mercedes bi tık önde. Pp deki kişi Sebastian Vettel. 4 kez dünya şampiyonu olur kendisi.
şey rica etsem en iyi f1 formula 3 formula 4 vb araçlarınmın markalarını sıralar mısın biliyoırsan

dutemo

80+ Gold
En İyi Cevap
3
şey rica etsem en iyi f1 formula 3 formula 4 vb araçlarınmın markalarını sıralar mısın biliyoırsan
1-Mercedes
2-Redbull
3-Mclaren
4-Ferrari
5-Alpine
6-Alpha Tauri
7-Aston Martin
8-Williams
9-Alfa Romeo
10-Haas

*Değişiklik gösterebilir.

PinsizAMD

80+ Bronze
1-Mercedes
2-Redbull
3-Mclaren
4-Ferrari
5-Alpine
6-Alpha Tauri
7-Aston Martin
8-Williams
9-Alfa Romeo
10-Haas

saol usta takibe aldım :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

1-Mercedes
2-Redbull
3-Mclaren
4-Ferrari
5-Alpine
6-Alpha Tauri
7-Aston Martin
8-Williams
9-Alfa Romeo
10-Haas

Cem Bölükbaşı yı biliyor musnuz nasıl birisi?

dutemo

80+ Gold
En İyi Cevap
3
saol usta takibe aldım :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Cem Bölükbaşı yı biliyor musnuz nasıl birisi?
İyi pilot. Galiba önümüzdeki sezon F2 veya F3 te yarışacak.

PinsizAMD

80+ Bronze

dutemo

80+ Gold
En İyi Cevap
3
bu çocuğu destekliyorum peki ya sen başka türk f1 pilotu varmı sence
?
F1 de yok. Ayhancan Güven var. O da araba yarışında. Baya başarılı. Birde Toprak Razgatlıoğlu var o da motorsiklet yarışçısı.

Top Bottom