mercedes formula 1 yarışçılarından hatta geçen hafta gelmişlerdi istanbulda kendisi 4-5 olmuştu yanlış hatırlamıyorsam,bottas kazanmıştıSanırım bir pilot var hamilton diye formulayı takip etmedğimden bilmiyom ama bgy sayfalarında vb instada aşırı paylaşılıyor bu adam kimdir bilgisi olan varmı?
Mercedes sayesinde 7 kez şampiyon olup, arabadan değil, benim kendi yeteneğim diye bas bas bağıran, alçak gönüllülükte çığır açmış bir egoisttir kendisiSanırım bir pilot var hamilton diye formulayı takip etmedğimden bilmiyom ama bgy sayfalarında vb instada aşırı paylaşılıyor bu adam kimdir bilgisi olan varmı?
Ben bu kadar açık sözlü olamadım belki Hamilton fanları vardır diye, yoksa doğru yaniMercedes sayesinde 7 kez şampiyon olup, arabadan değil, benim kendi yeteneğim diye bas bas bağıran, alçak gönüllülükte çığır açmış bir egoisttir kendisi@dutemo
son 7 senede sadece 1 kere başka marka şampiyon olabilse, tamam şampiyonluklar tamamen Lewisin başarısı derdim de. Son 7 senede Lewisin şampiyon olamadığı tek senede takım arkadaşı şampiyon oldu.Ben bu kadar açık sözlü olamadım belki Hamilton fanları vardır diye, yoksa doğru yani![]()
Bkz. BALONson 7 senede sadece 1 kere başka marka şampiyon olabilse, tamam şampiyonluklar tamamen Lewisin başarısı derdim de. Son 7 senede Lewisin şampiyon olamadığı tek senede takım arkadaşı şampiyon oldu.
O kadar da diyemem. 7 kez dünya şampiyonu olmak için consistent(türkçesi tutarlı ama tam anlamını karşılamıyor) olmak lazım. Lewis gerçekten çok consistent bir sürücü. Ama gridin en yeteneklisi, bütün şampiyonluklarını eşit şartlarda kazanmış birisi değil.Bkz. BALON
şey rica etsem en iyi f1 formula 3 formula 4 vb araçlarınmın markalarını sıralar mısın biliyoırsanRedbull ve Mercedes en iyi 2 araç. Bazı pistlerde Mercedes avantajlı bazılarında Redbull. Ama şuan performans olarak Mercedes bi tık önde. Pp deki kişi Sebastian Vettel. 4 kez dünya şampiyonu olur kendisi.
1-Mercedesşey rica etsem en iyi f1 formula 3 formula 4 vb araçlarınmın markalarını sıralar mısın biliyoırsan
saol usta takibe aldım1-Mercedes
2-Redbull
3-Mclaren
4-Ferrari
5-Alpine
6-Alpha Tauri
7-Aston Martin
8-Williams
9-Alfa Romeo
10-Haas
*Değişiklik gösterebilir.
Cem Bölükbaşı yı biliyor musnuz nasıl birisi?1-Mercedes
2-Redbull
3-Mclaren
4-Ferrari
5-Alpine
6-Alpha Tauri
7-Aston Martin
8-Williams
9-Alfa Romeo
10-Haas
*Değişiklik gösterebilir.
İyi pilot. Galiba önümüzdeki sezon F2 veya F3 te yarışacak.saol usta takibe aldım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Cem Bölükbaşı yı biliyor musnuz nasıl birisi?
bu çocuğu destekliyorum peki ya sen başka türk f1 pilotu varmı senceİyi pilot. Galiba önümüzdeki sezon F2 veya F3 te yarışacak.
F1 de yok. Ayhancan Güven var. O da araba yarışında. Baya başarılı. Birde Toprak Razgatlıoğlu var o da motorsiklet yarışçısı.bu çocuğu destekliyorum peki ya sen başka türk f1 pilotu varmı sence
?