güvenlik kamerası için bir hdd 5400rpm uzun ömürlü olur ama performans için pek bir şey denilemezArkadaşlar gördüğünüz harddiske oyun vs yükleyebilir miyim? Windowsu ssd ye kurup oyunları buna yüklemeyi düşünüyorum ama.
Alıntıyı görüntüle
içine oyun kursak oyunlarda problem yaşar mıyım?güvenlik kamerası için bir hdd 5400rpm uzun ömürlü olur ama performans için pek bir şey denilemez
Yuklenme ekranlarinda vs yavas olabiliriçine oyun kursak oyunlarda problem yaşar mıyım?
Yüklersin ama gecikme yaşarsın hepArkadaşlar gördüğünüz harddiske oyun vs yükleyebilir miyim? Windowsu ssd ye kurup oyunları buna yüklemeyi düşünüyorum ama.
Alıntıyı görüntüle
5400rpm bir hardisk oyun yüklenir ama bazı oyunlar çok geç açılır oyun içi yüklenmez rdr 2 GTA tarzıArkadaşlar gördüğünüz harddiske oyun vs yükleyebilir miyim? Windowsu ssd ye kurup oyunları buna yüklemeyi düşünüyorum ama.
Alıntıyı görüntüle
5400 rpm hdd ye valhalla kurdum droptan oynanmiyor demissin bunu hddye nasıl bagdastirdin onu anlamadim. Bende de 5400 rpmlik hdd var 2tb valhalla rdr2 bf5 gta 5 vs hepsi onda kurulu henüz drop yaşamadım.@Azexxes neye güldün knk?