çözüm olmazsa şöyle bir şey buldum ((HVCİ enabled) [VAN: RESTRICTION ] Başlat Arama Kısmına Çekirdek Yalıtımı Yazıp Bellek Bütünlüğünü Açması GErekiyor Eğer Çekirdek bütünlüğü açılmıyor ise biosdan SVM Mode Yani Sanallaştırma Modunu Açması Gerekiyor sonrasında bellek bütünlüğünü açarsa sorun ortadan kalkar)arkdaslar valoya gıremıyorum boyle yapıyor ne acmam hangi ayar yapmam lazım
hocam iki tane hesap var bende diğeri ile gırıncee sorun yok ama bunla gırınce acmıyor boyle yapıyorBIOS'a gir Secure Boot'u açmayı dene hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
çözüm olmazsa şöyle bir şey buldum ((HVCİ enabled) [VAN: RESTRICTION ] Başlat Arama Kısmına Çekirdek Yalıtımı Yazıp Bellek Bütünlüğünü Açması GErekiyor Eğer Çekirdek bütünlüğü açılmıyor ise biosdan SVM Mode Yani Sanallaştırma Modunu Açması Gerekiyor sonrasında bellek bütünlüğünü açarsa sorun ortadan kalkar)
asus da nerden acılıyor hocam videosu vs var mıBIOS'a gir Secure Boot'u açmayı dene hocam
çözüm olmazsa şöyle bir şey buldum ((HVCİ enabled) [VAN: RESTRICTION ] Başlat Arama Kısmına Çekirdek Yalıtımı Yazıp Bellek Bütünlüğünü Açması GErekiyor Eğer Çekirdek bütünlüğü açılmıyor ise biosdan SVM Mode Yani Sanallaştırma Modunu Açması Gerekiyor sonrasında bellek bütünlüğünü açarsa sorun ortadan kalkar)
youtube bakmak lazımhocam iki tane hesap var bende diğeri ile gırıncee sorun yok ama bunla gırınce acmıyor boyle yapıyor
asus da nerden acılıyor hocam videosu vs var mı