Emre Zengin
Moderatör
- En İyi Cevap
- 22
- Reaksiyon skoru
- 8,524
Shift tuşuna basılıyken yeniden başlatıp Kurtarma ekranını açtın mı?Tamamdır teşekkür ederim ama ben bilgisayarı güvenli modda açamadım
Shift tuşuna basılıyken yeniden başlatıp Kurtarma ekranını açtın mı?Tamamdır teşekkür ederim ama ben bilgisayarı güvenli modda açamadım
Evet kurtarma ekranındayımShift tuşuna basılıyken yeniden başlatıp Kurtarma ekranını açtın mı?
Sorun gider e bastımEvet kurtarma ekranındayım
Gelişmiş seçenekler> başlangıç ayarları sonra ne yapacağım 4 veya f4 yapınca hiçbirşey olmadıEvet kurtarma ekranındayım
Post automatically merged:
Sorun gider e bastım
FN tuşu varsa onla basıp dene bir de. Normalde açması lazım kurtarma modunu. Eğer olmazsa bunu en son adıma bırak.Evet kurtarma ekranındayım
Sorun gider e bastım
Gelişmiş seçenekler> başlangıç ayarları sonra ne yapacağım 4 veya f4 yapınca hiçbirşey olmadı
Tamamdır DDU'yu açıp kaldır NVIDIA ekran kartı sürücünü.Şuan güvenli moddayım
Evet dene hocam.ram slotları hariç tüm hepsini yaptım en son silinecekleri sildim revouninstaller ile sonra amd chipseti kurdum şimdi oyunlarda deneyeyim mi
BIOS'tan EXPO'yu aç hocam. Bir de öyle bak sorun olup olmayacağına.Galiba çözüldü
Sıkıntı çıkarsa yeniden yazarım teşekkür ederim
sorun devam ediyorBIOS'tan EXPO'yu aç hocam. Bir de öyle bak sorun olup olmayacağına.
Şimdi sorun ram de miBIOS'tan EXPO'yu aç hocam. Bir de öyle bak sorun olup olmayacağına.
EXPO'yu açtıktan sonra mı oldu?sorun devam ediyor
Şimdi sorun ram de mi