Yardım Bu Hava Soğutucuyu mu almalıyım sizce?

MelihSak

80+
Reaksiyon skoru
144
Bütçe
2900
Arkadaşlar beyaz sistem topluyorum ilk foto da şuan ki güncel hali duruyor kasanın içi boş ekran kartı ve soğutma ve 3 adet fanım eksik.
neyse asıl konu bu almayı düşündüğüm hava soğutma Thermalright Peerless Assassin 120 Digital White ARGB sorum şu özellikle aldığım
beyaz ramlerin üzerini kapatır mı fotoğraf da göründüğü gibi video linkini koyuyorum daha detaylı inceleye bilirsiniz kasa büyüklüğü fark eder mi?
anakartım ATX bir anakart link:

Ekler

• WhatsApp Görsel 2025-10-29 saat 20.39.51_a629ec83.webp
    WhatsApp Görsel 2025-10-29 saat 20.39.51_a629ec83.webp
    298.9 KB · Hit: 49
  • Adsız.webp
    Adsız.webp
    41.6 KB · Hit: 42
Arkadaşlar beyaz sistem topluyorum ilk foto da şuan ki güncel hali duruyor kasanın içi boş ekran kartı ve soğutma ve 3 adet fanım eksik.
neyse asıl konu bu almayı düşündüğüm hava soğutma Thermalright Peerless Assassin 120 Digital White ARGB sorum şu özellikle aldığım
beyaz ramlerin üzerini kapatır mı fotoğraf da göründüğü gibi video linkini koyuyorum daha detaylı inceleye bilirsiniz kasa büyüklüğü fark eder mi?
Ben öndeki fanı arkaya taktım ramlerim gözüküyor.yoksa üstüne geliyordu thermalright phamtom sprit evo kullanıyorum.

Ben öndeki fanı arkaya taktım ramlerim gözüküyor.yoksa üstüne geliyordu thermalright phamtom sprit evo kullanıyorum.
iyi de ön deki fan içeri havayı çeken fanlar değil mi mantıksız olmaz mı öyle?

iyi de ön deki fan içeri havayı çeken fanlar değil mi mantıksız olmaz mı öyle?
Evet öyle hala içeri doğru hava çeken yönünde.videodaki gibi takılı olsaydı ramlerimi kapatacaktı çirkin olacaktı 3,5 detece fazla ısınsın ama guzel gozukmesını isterim ben şahsen.

Digital olmayan versiyonunu kullandım ramleri kapatıyor. Tek çözüm en öndeki fanı arkaya takman.

Ekler

• WhatsApp Image 2025-10-30 at 14.21.21.webp
    WhatsApp Image 2025-10-30 at 14.21.21.webp
    81.7 KB · Hit: 15
konu dışı olacak biraz ama ışığın çok hoşuma gitti ne kullanıyorsun çok iyi ambiyans katmış

2900 bütçe ile sıvı soğutucu neden düşünmüyorsunuz.
hava soğutma daha uzun ömürlü kafam rahat olsun yarın öbür gün aniden pompası bozulmasın istiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet öyle hala içeri doğru hava çeken yönünde.videodaki gibi takılı olsaydı ramlerimi kapatacaktı çirkin olacaktı 3,5 detece fazla ısınsın ama guzel gozukmesını isterim ben şahsen.
pek benlik değil ya ama teşekkürler

Digital olmayan versiyonunu kullandım ramleri kapatıyor. Tek çözüm en öndeki fanı arkaya takman.
görünüşü nasıl oluyor veya derece farkı oluşuyor mu o zaman ben digital olanı almak istiyorum fanı arkaya taksam kullanabilir miyim?

görünüşü nasıl oluyor veya derece farkı oluşuyor mu o zaman ben digital olanı almak istiyorum fanı arkaya taksam kullanabilir miyim?
Ben öne takıyordum rami kapatması çok umrumda olmuyordu. Deneme yapmadım o yüzden sana ne desem yanlış yönlendirmiş olurum. Isı olarak fark olcağını düşünmüyorum yine havayı soğutma bloğuna çekicek sonuç olarak ama başta belirttiğim gibi öyle bir denem yapmadım tahminen konuşuyorum şuan.

konu dışı olacak biraz ama ışığın çok hoşuma gitti ne kullanıyorsun çok iyi ambiyans katmış
2 adet var reis 2 side öğrenci işi şeyler https://www.trendyol.com/arfseb/eld...i-cadir-piknik-ve-doga-icin-ideal-p-957626964
büyük monitörün arkasında bu var diğeri de masa çalışma lambası tarzı bir şey
onun da linkini buldum bursa gemlik tarafların daysan elimde 1 adet fazla var hediye edebilirim sana ama kablosu kayıp internetten cüzzi bir miktara alabilirsin her halde

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,848
Üyeler
183,910
Son üye
Enesd36
Geri