Bu Havit Sepeti Alınır Mı? kb900L , M5 Pro

wruno

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
97
bugune özel gelen indirimle beraber bi anlık kararla aldım bunları ama hepsinin hakkında en ufak bi fikrim yok. incelemeleride yok . klavye fiyat olarak rakipsiz, ama diger 3 ünden emin olamadım özellikle mouse tan. aynı fiyatlara aynı özelliklerde mouselar var bunun avantaji rgb standı olması. ne dersiniz iptal etmelik bişey varmı sizce, kasım indirimlerinde daha iyisi gelir dediginiz? (hiçbirine acil ihtiyacım yok , keyfi aldım biraz ) fiyatlara kdv ekleniyor bu arada gözden kaçmasın
Ekran görüntüsü 2025-11-04 183539.webp

bugune özel gelen indirimle beraber bi anlık kararla aldım bunları ama hepsinin hakkında en ufak bi fikrim yok. incelemeleride yok . klavye fiyat olarak rakipsiz, ama diger 3 ünden emin olamadım özellikle mouse tan. aynı fiyatlara aynı özelliklerde mouselar var bunun avantaji rgb standı olması. ne dersiniz iptal etmelik bişey varmı sizce, kasım indirimlerinde daha iyisi gelir dediginiz? (hiçbirine acil ihtiyacım yok , keyfi aldım biraz ) fiyatlara kdv ekleniyor bu arada gözden kaçmasınAlıntıyı görüntüle
Acil ihtiyacın yoksa daha kalteli marka ve modeller indirime düşer. Tabi ki bu fiyattan da düşmez. Bence kulaklık daha iyisi seçilebilir.
Araştırıp karar verirsin.Sonuçta 100lerce ekipman modeli var. Sana hangi tip uygunsa ona göre seçersin.

arkadaslar ürünler ulaştı bana, kulaklıgı daha deneyemedim. diger 3 ü o günki fiyatlara tekrar verirlerse bence hepsi kesin alınır. saatin malzeme kalitesi bi tık dandik hissettirdi ama masada duruşu ,aydınlatması gayet iyi . kablosuz şarjı kullanabiliyosanız zaten alınır. klavyeye söyleyecek söz yok o fiyata daha iyisi yoktur muhtemelen. ben red switchten geçmiştim, ses olarak benzer ama daha tok bi sesi var iyiki almışım. kutu iceriginde örgülü kablosu,2 tane yedek switch , esc tuşu ve tuş çıkarma aparatı var. mouseun standıda bekledigimden güzel duruyor, ek olarak o kucuk ekrana fotograf,animasyon yükleyebiliyorsunuz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,074
Üyeler
184,102
Son üye
akazade
Geri