Matt Murdock
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 5,602
Ha diyorsan ileride 7700xt'yi satıp ekran kartı alırım o zaman alınabilir.
çakışacak bi kasayı vento yap 750w psu ile rahat etbu haliyle kesin alacağım uyumlu mu birbirinn gücüyle çakışacak şey varmı
İstediğin gibi bulmak için bütçe lazım. İstersen 100 bin bütçen olsun başka bir şey değiştirmek için yine biraz daha bütçe gerekir falan filan. O yüzden bir şeyleri kıs ama bu paraya 4070 super veya 7800xt bul. Yetip yetmemesi önemli değil. Bu mantıklı 1080p'de 4060 bile yeter.
öyle yaparım hocamHa diyorsan ileride 7700xt'yi satıp ekran kartı alırım o zaman alınabilir.
arkadaşımda var bu kasa çok hoşuma gitti bunu alacağım hocam yaçakışacak bi kasayı vento yap 750w psu ile rahat et
evet haklı hocam biliyorum da ben mesela bu ekran kartıyla 1080p 4 sene idare etsin istiyorumarkadaşta haklı zaten 1080p de oynuyorsun 4060-4060ti bile yeter
sen bilirsin ben teknik yönünden bakıyorum hem kaliteli psu hem yüksek w ama hoşuna gittiyse onu alarkadaşımda var bu kasa çok hoşuma gitti bunu alacağım hocam ya
nvidia al o zaman 4 sene idare etsin istiyorsan amd nin sağı solu belli olmazarkadaşımda var bu kasa çok hoşuma gitti bunu alacağım hocam ya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
evet haklı hocam biliyorum da ben mesela bu ekran kartıyla 1080p 4 sene idare etsin istiyorum
yok hocam ya amd alacağım bir şey olmaz bence sonuçta amdsen bilirsin ben teknik yönünden bakıyorum hem kaliteli psu hem yüksek w ama hoşuna gittiyse onu al
nvidia al o zaman 4 sene idare etsin istiyorsan amd nin sağı solu belli olmaz
nvidia daha iyi 1660 lar bile rahat rahat oynatıyor hala 1080 p deyok hocam ya amd alacağım bir şey olmaz bence sonuçta amd
nvidia daha iyi 1660 lar bile rahat rahat oynatıyor hala 1080 p de
yok hocam ya problem çıkmaz 4060 ti li sistemelre bakayım dedimde gerek yoknvidia daha iyi 1660 lar bile rahat rahat oynatıyor hala 1080 p de
bende amd kullanıyorum da, alayım uzun süre değiştirmeyim mantığındaysan nvidia daha mantıklı
at son kez bide sepete ekleyip atarsan hepsi toplu çıkıyor diye biliyorumyok hocam ya problem çıkmaz 4060 ti li sistemelre bakayım dedimde gerek yok
son kez soruyorum nasıl bu haliyle alayım mı
okat son kez bide sepete ekleyip atarsan hepsi toplu çıkıyor diye biliyorum
güzel bu hali, dediğin gibi zorlarsan 7800 xt daha güzel olur. birde rami en kısa sürede tak 16 da ucu ucuna yetiyor artık.ok
Alıntıyı görüntüle
ya çok düşük bir ihtimal ama ben almıyorum pc yi ailem alıyor 55k verebilirlerse 7800xt yaparım pc yi