kasadaki tek iyi şey rtx 4070 herhaldeBu ne bro. Bu daha mantıklı.
Alıntıyı görüntüle
kasadaki tek iyi şey rtx 4070 herhaldeBu ne bro. Bu daha mantıklı.
Alıntıyı görüntüle
Bu ne bro. Bu daha mantıklı.
Alıntıyı görüntüle
Hocam başlığada yazdım uğraşmak sitemiyorum bu sistemden yürümek istiyorum sadece ssitemde değiştrilmesi gerekn şeylerin önerisini alıyorumBu ne bro. Bu daha mantıklı.
Alıntıyı görüntüle
İtopyadaki sistemde iyi olan ne var?kasadaki tek iyi şey rtx 4070 herhalde![]()
at arkadaş parçaları görsünkasanın son halini atıyorum
İtopyadaki sistemde iyi olan ne var
Parça kaliteleri iyi hoş da 7700xt olmamış. Aynı fiyata yakın parça kalitesiyle 4070 super veya 7800xt sistem yapılır. Attığım örnekti illaki başka buluruz biraz daha araştır.Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
bu parçaları o sistemde seçersem şuanki sistemin fiyatını geçer bence
@Matt Murdock Nasıl yorum yapar mısın bilgili birisine benziyorsun
Hocam 2 haftadır aralıksız araştırıyorum kendim istediğim gibi sistem bulamadımParça kaliteleri iyi hoş da 7700xt olmamış. Aynı fiyata yakın parça kalitesiyle 4070 super veya 7800xt sistem yapılır. Attığım örnekti illaki başka buluruz biraz daha araştır.
öyle çok üst düzey oyunlar oynamayacaksan rx 7700 xt de yeter zaten 1080p de oynuyorsunhttps://www.gaming.gen.tr/urun/5590...bypass_cache=f215aaef1f0600d248b779c484573410 şu var ama işlemci darboğaz yapar gibi
Hocam 2 haftadır aralıksız araştırıyorum kendim istediğim gibi sistem bulamadım
benim şeyim herşeyi iyi olsun dengeli olsun sorun çıkarmasın
@Matt Murdock attığım son halde alınır mı kaç sene iade eder çok ağır yükü olan oyunlar oynamıyorumöyle çok üst düzey oyunlar oynamayacaksan rx 7700 xt de yeter zaten 1080p de oynuyorsun
İstediğin gibi bulmak için bütçe lazım. İstersen 100 bin bütçen olsun başka bir şey değiştirmek için yine biraz daha bütçe gerekir falan filan. O yüzden bir şeyleri kıs ama bu paraya 4070 super veya 7800xt bul. Yetip yetmemesi önemli değil. Bu mantıklı 1080p'de 4060 bile yeter.Hocam 2 haftadır aralıksız araştırıyorum kendim istediğim gibi sistem bulamadım
parçalar kaliteli ve ileriye dönük oldu ilerde yetmezse rahatça upgrade edersin
bu haliyle kesin alacağım uyumlu mu birbirinn gücüyle çakışacak şey varmıParça kaliteleri iyi hoş da 7700xt olmamış. Aynı fiyata yakın parça kalitesiyle 4070 super veya 7800xt sistem yapılır. Attığım örnekti illaki başka buluruz biraz daha araştır.