Sanki bir tık pahalı gibiArkadaşlar bütçem yaklaşık olarak bu kadar sistem mantıklı mı bir eksik hata görüyor musunuz ?
Alıntıyı görüntüle
Vatanda perşembe günleri fp sistem geliyo takip edebilirsinArkadaşlar bütçem yaklaşık olarak bu kadar sistem mantıklı mı bir eksik hata görüyor musunuz ?
Alıntıyı görüntüle
sağolun bakarımSanki bir tık pahalı gibi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Vatanda perşembe günleri fp sistem geliyo takip edebilirsin
nvidia ekran kartı düşünüyorum ayrıca ddr5 şuan için çok gerekli miDDR5 sistem alabilirsin.
HAQQUS-GEN-XX-(DDR5) / RYZEN 5 7500F / ASUS RADEON RX 7600 / 512 GB NVME M2 SSD / 16 GB 5600 MHz DDR5 RGB GAMING SİSTEM
HAQQUS-GEN-XX-(DDR5) / RYZEN 5 7500F / ASUS RADEON RX 7600 / 512 GB NVME M2 SSD / 16 GB 5600 MHz DDR5 RGB GAMING SİSTEM Fiyatı ve özelliklerini online olarak Gencergaming.com'dan hemen inceleyin!www.gencergaming.com
Bu bütçeye ddr4 sistem alman bence saçma olur.nvidia ekran kartı düşünüyorum ayrıca ddr5 şuan için çok gerekli mi
20k ederi var normalde özellikle anakart'ın giriş seviyesi olmasından dolayı fiyat biraz daha aşağıda olabilirmiş 2 ram slotu, 1 m2 slotu var 22k,20k olsa durma derdim bile, sıkıntı değilse eğer fiyat alabilirsin.Arkadaşlar bütçem yaklaşık olarak bu kadar sistem mantıklı mı bir eksik hata görüyor musunuz ?
Alıntıyı görüntüle
26 27 bin liraya önerebileceğiniz daha iyi bir sistem var mı ?20k ederi var normalde özellikle anakart'ın giriş seviyesi olmasından dolayı fiyat biraz daha aşağıda olabilirmiş 2 ram slotu, 1 m2 slotu var 22k,20k olsa durma derdim bile, sıkıntı değilse eğer fiyat alabilirsin.
https://www.itopya.com/ataberk-doga...-ti-windforce-oc-8gb-16gb-d_h26197#kategori_926 27 bin liraya önerebileceğiniz daha iyi bir sistem var mı ?
a520 anakartı maksimum kaç okuma yazma destekliyorhttps://www.itopya.com/ataberk-doga...-ti-windforce-oc-8gb-16gb-d_h26197#kategori_9
4060ti var 4 ram slotlu ana kart mevcut, senin attığın pc den kötü olan yanı 32 gb vs 16 gb ram olması
İleri de de üzerine tamamlarsın ve ya şimdi alabilirsin sana kalmış
Benim sana gönderidğim linke b550 m k eklenmemiş özelleştirmeden ana kartı değiştirip göndermiştim, anlaşılan öyle olmuyormuş sağ taraftan ana kartı değiştirmen gerekiyor benim 4 ram slotlu dediğimdi her neyse, ilk fotoğraf 520'nin ikinci 550'nina520 anakartı maksimum kaç okuma yazma destekliyor