Neler Yeni

Bu hazır sistemi aldım iyi mi sizce

kyloitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
697
İsim
Rüveyda Akın
İyi yaptın dost. Şuan alabileceğin en iyi sistemlerden birisi bu. Hangi özelleştirmeleri yaparak aldın?

ugurcamm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
225
İsim
Uğur Çam
Gayet güzel sistem hocam

denizz21

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Deniz Yarar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İyi yaptın dost. Şuan alabileceğin en iyi sistemlerden birisi bu. Hangi özelleştirmeleri yaparak aldın?
SSD yi xpg yaptım dram var diye
Kasayı Corsair 750w yaptım
Tek eksiğim ram kaldı
Lexar ram iyi değil diye duydum
O yüzden kasadaki Rami satıp yeni bi ram alacam ama spam yediğim için hangi ram iyi diye konu açamıyorum

Son düzenleme:

Satriani

80+ Bronze
SSD yi xpg yaptım dram var diye
Kasayı Corsair 750w yaptım
Tek eksiğim ram kaldı
Lexar ram iyi değil diye duydum
O yüzden kasadaki Rami satıp yeni bi ram alacam ama spam yediğim için hangi ram iyi diye konu açamıyorum
Hayrlı olsun, 7700XT güzel sistem.
Lexar DDR5 tarafında kötü değil, kullanılabilir aslında.

denizz21

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Deniz Yarar
Hayrlı olsun, 7700XT güzel sistem.
Lexar DDR5 tarafında kötü değil, kullanılabilir aslında.
Walla bilmiyom ki araştırma yaptım biraz herkes kotulesmis şimdi az buz bir para değil sistemi sadece o bozarsa hoş olmaz bende riske atmamak icin karismadim

Satriani

80+ Bronze
Walla bilmiyom ki araştırma yaptım biraz herkes kotulesmis şimdi az buz bir para değil sistemi sadece o bozarsa hoş olmaz bende riske atmamak icin karismadim
DDR4 tarafında olabilir ama hiç bir seri aynı değil.
Birileri belli bi' seriyi kullanıp kötü sonuç alınca markanın tüm serileri aynı zannediyor.
Aynısı Biostar Anakart için de geçerli, piyasada tutunmak isteyen firmalar neden kötü ürün yapsın.
Bu biraz Migros'ta satılan X paket ürünle, A101'de satılan muadili ama %80-85 aynı işi görmesi gibi, bütçe de belirliyse o zaman bunlar mantıklı seçim oluyor. Zaten hazır sistemler de anlaşmalı parçaları kullandırıyor. Yoksa tamamen açık özelleştirme olsa, kalan parçalar asla satılmaz.

Bu olsa belki genel kanıya göre daha güzel olurdu.

denizz21

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Deniz Yarar
DDR4 tarafında olabilir ama hiç bir seri aynı değil.
Birileri belli bi' seriyi kullanıp kötü sonuç alınca markanın tüm serileri aynı zannediyor.
Aynısı Biostar Anakart için de geçerli, piyasada tutunmak isteyen firmalar neden kötü ürün yapsın.
Bu biraz Migros'ta satılan X paket ürünle, A101'de satılan muadili ama %80-85 aynı işi görmesi gibi, bütçe de belirliyse o zaman bunlar mantıklı seçim oluyor. Zaten hazır sistemler de anlaşmalı parçaları kullandırıyor. Yoksa tamamen açık özelleştirme olsa, kalan parçalar asla satılmaz.

Bu olsa belki genel kanıya göre daha güzel olurdu.
Bu ram iyi mi

Satriani

80+ Bronze
Bence bu olsa kasada değiştirmeye gerek olmazdı, tabi dediğim gibi seriler fark yaratabiliyor.
Lexar da çok iyi işler çıkarabilir DDR5 kanadında, çok yüksek araştırmayla aynı RAM'in sorunlu olduğu bildirilmesi lazım, yoksa bireysel duruma kalınca piyasadaki her şeyde sorun var. Gönül ister 100K bütçe olsun, kafalar rahat olsun.

denizz21

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Deniz Yarar
Bence bu olsa kasada değiştirmeye gerek olmazdı, tabi dediğim gibi seriler fark yaratabiliyor.
Lexar da çok iyi işler çıkarabilir DDR5 kanadında, çok yüksek araştırmayla aynı RAM'in sorunlu olduğu bildirilmesi lazım, yoksa bireysel duruma kalınca piyasadaki her şeyde sorun var. Gönül ister 100K bütçe olsun, kafalar rahat olsun.
Hocam Corsair 750 w da laf eden olmuş PSU çok ses çıkarıyor diye ben yine de aldım ama toplumun sözüyle hareket edersek hicbirsey almayız hepsi kötü diye

Satriani

80+ Bronze
Güzel ama RGB şart değilse (ki bence ramde RGB kötü görünüyor) Goodramin 6000mHz CL30 rami vardı 1800'e onu alabilirsiniz.
O da güzel tercih ve bence de her şeyin üzerinde ışık çok fazla duruyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam Corsair 750 w da laf eden olmuş PSU çok ses çıkarıyor diye ben yine de aldım ama toplumun sözüyle hareket edersek hicbirsey almayız hepsi kötü diye
Dediğim gibi herkese farklı serilerde, farklı sıkıntılar denk geldiği için bunlar normal.
Ben de sistemi alacak olsam FSP alıp geçerim ama onun da vardır bi' sıkıntısı, o yüzden sürekli sormak da iyi değil. Bir noktadan sonra alıp geçmek en mantıklısı, çünkü teknolojinin sonu yok.

Top Bottom