bu ne buna 41k verilmezBunu şimdi sipariş etmeyi düşünüyorum yorumunuz nedir şimdiden teşekkürler
daha yeni 43k ya rx 7800 xtli sistem dizdim arkadaşaBunu şimdi sipariş etmeyi düşünüyorum yorumunuz nedir şimdiden teşekkürler
Rica etsem paylaşır mısındaha yeni 43k ya rx 7800 xtli sistem dizdim arkadaşa
Rica etsem paylaşır mısın
Şu şekilde yükseltim ne dersin fiyat 37.5![]()
VOK-READY V1 / AMD Ryzen 5 7600 / GIGABYTE Radeon RX 7700 XT GAMING OC Edition 12GB / 16GB DDR5 / 1TB NVME M.2 SSD / AMD Radeon Sistem Tavsiyesi |ITOPYA.COM
VOK-READY V1 / AMD Ryzen 5 7600 / GIGABYTE Radeon RX 7700 XT GAMING OC Edition 12GB / 16GB DDR5 / 1TB NVME M.2 SSD / AMD Radeon Sistem Tavsiyesi en uygun fiyat seçenekleri ile ITOPYA.COM'dawww.itopya.com
hocam işlemci soğutcusuna gerek yok zaten kule fan var o yeterli kasayı vento yapın ve ssd de gereksiz olmuş bence hani biraz fazla bindiriyor fiyata rami de 6000 e çekebilirsiniz 300 lira fark ileŞu şekilde yükseltim ne dersin fiyat 37.5
Phantom sprit seçtik soğutucuyudaRica etsem paylaşır mısın
Almışken iyi olsun mantığı ile dedim hocamhocam işlemci soğutcusuna gerek yok zaten kule fan var o yeterli kasayı vento yapın ve ssd de gereksiz olmuş bence hani biraz fazla bindiriyor fiyata rami de 6000 e çekebilirsiniz 300 lira fark ile
hocam o marka sıvı soğutucu tercih edilmez illa sıvı istiyorsanız dışarıdan alın kaliteli modeller var aynı fiyata ama 7500 işlemci için sıvı soğutmaya gerek yok ssd de bence fahiş fiyat ama siz bilirsinizAlmışken iyi olsun mantığı ile dedim hocam