Çözüldü✓ Bu Hdd alinir mi?(4TB)

Crucial P2 bakabilirsiniz

• Beğen
Reaksiyonlar: Sdza
2016'dan kalma bu. Ayrıca kullanılmış gibi duruyor haberin olsun.
Nerden anladin aga bizim patron gösterdi bu mali aldigi adam yamuk yapmaz diyordu.
Yamuk yapmış. Statik poşetin içinde olması da lazım. Üstü de baya tozlu diskin. Üstünde üretim tarihi yazıyor ayrıca garanti sorgulama da yaptırdım şimdi.
IMG_20220820_174442.jpg

Son düzenleme:
Yamuk yapmış. Statik poşetin içinde olması da lazım. Üstü de baya tozlu diskin. Üstünde üretim tarihi yazıyor ayrıca garanti sorgulama da yaptırdım şimdi.
Alıntıyı görüntüle
Reis çok sağol ya iyi ki karsima ciktin yoksa almayi düşünüyordum. İyi ki foruma girmişim. Bu arada bu sitenin ismi nedir.

Reis çok sağol ya iyi ki karsima ciktin yoksa almayi düşünüyordum. İyi ki foruma girmişim. Bu arada bu sitenin ismi nedir.
HDD'in üstündeki QR code'u tarat orada garanti sorgu var. QR kodun altında linkte var. Rica ederim. :)

Yanlış anladın hocam. Garantiyi sorguladığım siteyi sormuştu. :D
aaaa :D

ben de düşündüm kendi kendime siteye girerken veya adres satırında görmedi mi neden soruyor diye şaşırdım ne garip insanlar var dedim kendi kendime meğersem garip benmişim :D

aaaa :D

ben de düşündüm kendi kendime siteye girerken veya adres satırında görmedi mi neden soruyor diye şaşırdım ne garip insanlar var dedim kendi kendime meğersem garip benmişim :D
Donanim arşivi forum candir. Bilmez olur muyuz😅

Donanim arşivi forum candir. Bilmez olur muyuz😅
çok da değil açıkçası eski tadı kalmadı bilgisiz insan çok fazla artık bir konuya giriyorum 3 sayfa mesaj var birkaç tanesi hariç hepsi yanlış
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sonra boş boş konular var lise aşkları felan felan

Reis bu arada statik poşetin içindeydi ben cikarttim fotosunu cektim. Belirtiyim dedim.
Sonradan da statik poşete koymuştur. Poşetin içinde o kadar tozlanması mümkün değil.

• Beğen
Reaksiyonlar: Sdza
Geri