Neler Yeni

bu hdd den daha fp var mı

emirfurkan1907

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
543
İsim
Emir Furkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,610
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
obaa reis ne önerirsin 500 gb uygun fiyatlı trendyoldan olursa güzel olur 20 TL çek var
Valla önerim yok dostum, eski dedim diye de almamak zorunda değilsin, sana kalmış.
Eski olması bir sıkıntı çıkartır mı, pek sanmam, sıfır ürün sonuçta.

Yılan Serdar 3T

80+ Gold
En İyi Cevap
2

emirfurkan1907

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
543
İsim
Emir Furkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Vestel Venüs v4 hopörlör çalışıyor ama sadece hopörlöre bastırınca ses geliyor muhtemelen hopörlör yerinden çıktı telefoncuya görürsem masraf çıkarmı telefonun herşeyi çalışıyor umarım çok masraf çıkmaz hopörlör çalışıyor sadece yerine takılması gerek inşallah az bi masrafla çıkarız
anlamadım knka?

ProVodKa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
337
İsim
Görkem Öztürk

Uygâr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,556
İsim
Uygar Güllüpınar
Instagram
lilnyks0

Fatieh

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,256
İsim
Fatih
Vestel Venüs v4 hopörlör çalışıyor ama sadece hopörlöre bastırınca ses geliyor muhtemelen hopörlör yerinden çıktı telefoncuya görürsem masraf çıkarmı telefonun herşeyi çalışıyor umarım çok masraf çıkmaz hopörlör çalışıyor sadece yerine takılması gerek inşallah az bi masrafla çıkarız
Dostum sen ne diyorsun ya? İş hdd ararken birden vestel venüs hoparlörüne döndü. Git konu aç bunla alakalı

Bursalı_Genç16

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
302
İsim
SeyrekBey
anlamadım knka?
Telefonun hopörlörü çalışıyor ama kendi kendine ses gidiyor bastırınca ses geri geliyor tahminimce hopörlör yerinden çıktı telefoncuya görürsem ne kadar masraf çıkar ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dostum sen ne diyorsun ya? İş HDD ararken birden vestel venüs hoparlörüne döndü. Git konu aç bunla alakalı
Konu açtım ama cevap veren yok bende buralara yazıyorum görüp yardım eden olur diye

TaLHa4203

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Talha Mucurlu
Yanlış konuya yazdın sanırım.

Fatieh

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,256
İsim
Fatih
Dostum sen yenisin galiba.
Telefonun hopörlörü çalışıyor ama kendi kendine ses gidiyor bastırınca ses geri geliyor tahminimce hopörlör yerinden çıktı telefoncuya görürsem ne kadar masraf çıkar ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Konu açtım ama cevap veren yok bende buralara yazıyorum görüp yardım eden olur diye
Böyle yapman doğru değil şuan konuyu açanın konusunu işgal etmekten başka hiçbir şey yapmıyorsun şuan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,484
Üyeler
163,503
Son üye
ranaiknet
Top Bottom