bu hdd den daha fp var mı

Vestel Venüs v4 hopörlör çalışıyor ama sadece hopörlöre bastırınca ses geliyor muhtemelen hopörlör yerinden çıktı telefoncuya görürsem masraf çıkarmı telefonun herşeyi çalışıyor umarım çok masraf çıkmaz hopörlör çalışıyor sadece yerine takılması gerek inşallah az bi masrafla çıkarız
anlamadım knka?

Vestel Venüs v4 hopörlör çalışıyor ama sadece hopörlöre bastırınca ses geliyor muhtemelen hopörlör yerinden çıktı telefoncuya görürsem masraf çıkarmı telefonun herşeyi çalışıyor umarım çok masraf çıkmaz hopörlör çalışıyor sadece yerine takılması gerek inşallah az bi masrafla çıkarız
Dostum sen ne diyorsun ya? İş hdd ararken birden vestel venüs hoparlörüne döndü. Git konu aç bunla alakalı

anlamadım knka?
Telefonun hopörlörü çalışıyor ama kendi kendine ses gidiyor bastırınca ses geri geliyor tahminimce hopörlör yerinden çıktı telefoncuya görürsem ne kadar masraf çıkar ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Dostum sen ne diyorsun ya? İş HDD ararken birden vestel venüs hoparlörüne döndü. Git konu aç bunla alakalı
Konu açtım ama cevap veren yok bende buralara yazıyorum görüp yardım eden olur diye

Yanlış konuya yazdın sanırım.

Dostum sen yenisin galiba.
Telefonun hopörlörü çalışıyor ama kendi kendine ses gidiyor bastırınca ses geri geliyor tahminimce hopörlör yerinden çıktı telefoncuya görürsem ne kadar masraf çıkar ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Konu açtım ama cevap veren yok bende buralara yazıyorum görüp yardım eden olur diye
Böyle yapman doğru değil şuan konuyu açanın konusunu işgal etmekten başka hiçbir şey yapmıyorsun şuan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,725
Üyeler
191,152
Son üye
furkan507
Geri