emirfurkan1907
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 544
WD Blue WD5000AAKS 500 GB 3.5" 7200 RPM SATA 3 HDD Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
WD Blue WD5000AAKS 500 GB 3.5
obaa reis ne önerirsin 500 gb uygun fiyatlı trendyoldan olursa güzel olur 20 tl çek varBu bayağı eski olması lazım, daha WD Blue yerine "WD Caviar Blue" yazıyor.
Valla önerim yok dostum, eski dedim diye de almamak zorunda değilsin, sana kalmış.obaa reis ne önerirsin 500 gb uygun fiyatlı trendyoldan olursa güzel olur 20 TL çek var
obaa reis ne önerirsin 500 gb uygun fiyatlı trendyoldan olursa güzel olur 20 TL çek var
anlamadım knka?Vestel Venüs v4 hopörlör çalışıyor ama sadece hopörlöre bastırınca ses geliyor muhtemelen hopörlör yerinden çıktı telefoncuya görürsem masraf çıkarmı telefonun herşeyi çalışıyor umarım çok masraf çıkmaz hopörlör çalışıyor sadece yerine takılması gerek inşallah az bi masrafla çıkarız
o 20 tl sadece giysilerde ve yiyeceklerde kullanılıyor.obaa reis ne önerirsin 500 gb uygun fiyatlı trendyoldan olursa güzel olur 20 TL çek var
O her yere bunu yazıyor neden anlamadım...anlamadım knka?
Dostum sen ne diyorsun ya? İş hdd ararken birden vestel venüs hoparlörüne döndü. Git konu aç bunla alakalıVestel Venüs v4 hopörlör çalışıyor ama sadece hopörlöre bastırınca ses geliyor muhtemelen hopörlör yerinden çıktı telefoncuya görürsem masraf çıkarmı telefonun herşeyi çalışıyor umarım çok masraf çıkmaz hopörlör çalışıyor sadece yerine takılması gerek inşallah az bi masrafla çıkarız
Telefonun hopörlörü çalışıyor ama kendi kendine ses gidiyor bastırınca ses geri geliyor tahminimce hopörlör yerinden çıktı telefoncuya görürsem ne kadar masraf çıkar ?anlamadım knka?
Konu açtım ama cevap veren yok bende buralara yazıyorum görüp yardım eden olur diyeDostum sen ne diyorsun ya? İş HDD ararken birden vestel venüs hoparlörüne döndü. Git konu aç bunla alakalı
Yanlış konuya yazdın sanırım.Vestel Venüs v4 hopörlör çalışıyor ama sadece hopörlöre bastırınca ses geliyor muhtemelen hopörlör yerinden çıktı telefoncuya görürsem masraf çıkarmı telefonun herşeyi çalışıyor umarım çok masraf çıkmaz hopörlör çalışıyor sadece yerine takılması gerek inşallah az bi masrafla çıkarız
Dostum sen yenisin galiba.Vestel Venüs v4 hopörlör çalışıyor ama sadece hopörlöre bastırınca ses geliyor muhtemelen hopörlör yerinden çıktı telefoncuya görürsem masraf çıkarmı telefonun herşeyi çalışıyor umarım çok masraf çıkmaz hopörlör çalışıyor sadece yerine takılması gerek inşallah az bi masrafla çıkarız
Böyle yapman doğru değil şuan konuyu açanın konusunu işgal etmekten başka hiçbir şey yapmıyorsun şuanTelefonun hopörlörü çalışıyor ama kendi kendine ses gidiyor bastırınca ses geri geliyor tahminimce hopörlör yerinden çıktı telefoncuya görürsem ne kadar masraf çıkar ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Konu açtım ama cevap veren yok bende buralara yazıyorum görüp yardım eden olur diye