Neler Yeni

Bu HDD hakkında bilgisi olan var mı?

Opehlia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
228
İsim
deniz asik
En eski bilgisayarımdan çıkardım çalışıyor mu çalışmıyor mu en ufak bir bilgim yok ve bunu PC'mde nasıl kullanabilirim içinde Windows kurulu diye hatırlıyorum. Şu an SSD takılı PC'de.

Ekler

• 20220731_184639.jpg
    20220731_184639.jpg
    1.3 MB · Hit: 31
Dahası  
Reaksiyon skoru
233
İsim
painkiller - ağrı kesici - ızdırap dindirici
Başka SATA portu yok mu? Bağla kontrol et çalışıp çalışmadığını. Çalışıyorsa fazladan depolama olur ne güzel.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gerçi 160GB boyutundaymış pek öyle aman aman iş görür mü bilemedim.

Opehlia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
228
İsim
deniz asik
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Başka SATA portu yok mu? Bağla kontrol et çalışıp çalışmadığını. Çalışıyorsa fazladan depolama olur ne güzel.

SATA portu var da ben özelliklerini merak etmiştim. Şu anki PC'de Windows kurulu ama bu diskte de Windows kuruluydu hatırlıyorum. Ben bağladığımda nasıl bu diski formatlıcam? (160 GB şu an bana cennet gibi gelir boğuluyorum yersizlikten)

alpegetoptas06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
584
İsim
Alp Ege Toptaş

Ben crack oyun yüklerken kullanıyorum oyunu repackten çıkartırken bir oyun daha yüklemiş gibi olduğum için indirme dosyasını bende böyle bir diske atıp kuruyorum. Ayrıca hızda da değişiklik olmuyor SSD'min normal hızını alıyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
233
İsim
painkiller - ağrı kesici - ızdırap dindirici
Ben bağladığımda nasıl bu diski formatlıcam? (160 GB şu an bana cennet gibi gelir boğuluyorum yersizlikten)
Diski sisteme kurduktan sonra biçimlendirerek tamamen sıfırlayabilirsin. Bu sayede herhangi bir çakışma vs. yaşamazsın. Depolama sorunun olduğunu bilmiyordum kusura bakma:) O zaman tabii ki nefes gibi gelecektir sana.
Ayrıca hızda da değişiklik olmuyor SSD'min normal hızını alıyorum
Hızla ilgili bir şey söylemedim ki zaten:) Ayrıca hız oyunun “kurulu olduğu yere göre” değişiklik gösterir zaten. Örneğin .rar dosyasını bu HDD içine çıkartıp kurulum yerini SSD olan depolamaya seçersen tabii ki SSD’nin hızını alırsın.

alpegetoptas06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
584
İsim
Alp Ege Toptaş
Diski sisteme kurduktan sonra biçimlendirerek tamamen sıfırlayabilirsin. Bu sayede herhangi bir çakışma vs. yaşamazsın. Depolama sorunun olduğunu bilmiyordum kusura bakma:) O zaman tabii ki nefes gibi gelecektir sana.

Hızla ilgili bir şey söylemedim ki zaten:) Ayrıca hız oyunun “kurulu olduğu yere göre” değişiklik gösterir zaten. Örneğin .rar dosyasını bu HDD içine çıkartıp kurulum yerini SSD olan depolamaya seçersen tabii ki SSD’nin hızını alırsın.
Hayır sadece deneyimimi anlattım zaten

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,054,612
Üyeler
167,530
Son üye
Rozolsky
Top Bottom